Επιστροφή στη ρουτίνα

Σε αντίθεση με τη συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου οι ποδοσφαιριστές μας επέστρεψαν στη δουλειά τους. Ο Αρχάγγελος γέμισε και πάλι και η επιστροφή στη ρουτίνα είναι πλέον γεγονός. Το μεγαλύτερο σε διάρκεια φετινό ρεπό έδωσε στους ποδοσφαιριστές τη δυνατότητα να ξεχάσουν για λίγες μέρες τις υποχρεώσεις και να περάσουν αρκετές ώρες με τις οικογένειες του. Πλέον η σκέψη όλων είναι στο γνωστό πλέον θέμα των τραυματιών αλλά και στο κεφάλαιο ενίσχυσης. Οι τραυματισμοί εξακολουθούν να είναι πολλοί και σοβαροί κάτι που επιβεβαιώθηκε μέσα και από τις πρώτες δυο προπονήσεις.

Μπορεί λοιπόν ο Σικορά να επέστρεψε στην Κύπρο μετά από αρκετές μέρες διακοπών-αποθεραπείας στην Πολωνία αλλά απέχει πολύ από το να θεωρηθεί έτοιμος. Η απουσία του έγινε συνήθεια αλλά δεν παύει να είναι απώλεια αφού στερεί μια επιθετική επιλογή και επιβαρύνει το πρόγραμμα των υπολοίπων. Η ανάγκη εξάλλου για απόκτηση ενός επιθετικού έστω και αν αυτός μπορεί να είναι περιφερειακός σχετίζεται και με το ότι είναι εξαιρετικά παρακινδυνευμένο να στηριζόμαστε πλέον στον Σικορά.

Τα γκολποστ χωρίς τον Χιώτη θα πρέπει να συνηθίσουμε αφού η επιστροφή του τερματοφύλακα μας δεν πρόκειται να γίνει σύντομα. Δεν τίθεται θέμα συμμετοχής του στον αγώνα με την Πάφο όπως επίσης και στο κύπελλο με την Άχνα. Με τα σημερινά δεδομένα δύσκολη θεωρείται και η συμμετοχή στον αγώνα με την ΕΝΠ (9 Ιανουαρίου). Με αυτά τα δεδομένα ο Κίσσας καλείται να επιβεβαιώσει σε μια σειρά αγώνων ότι μπορούμε να στηριζόμαστε πάνω του.

Κόντης, Αλεξάνδρου και Ζόρζε δεν προλαβαίνουν τον επόμενο αγώνα ενώ οι προπονήσεις των επόμενων ημερών θα κρίνουν αν ο Γκριτσάροφ μπορεί να θεωρηθεί έτοιμος.

Χωρίς τηλεοπτική μετάδοση το ΑΕΠ – ΑΠΟΕΛ
Με δεδομένο ότι ο αγώνας δε θα μεταδοθεί από το συνδρομητικό κανάλι η προπώληση για τον αγώνα αποκτά ξεχωριστή σημασία. Προτεραιότητα σήμερα και αύριο θα έχουν οι κάτοχοι διαρκείας ενώ από την Τετάρτη οι υπόλοιποι.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!