Επιστροφή στη ρουτίνα

Το ΑΚΕΛ βρίσκεται στην εξουσία και σίγουρα η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ θα έχει ακόμα πιο δύσκολο έργο σε όλους τους τομείς τόσο άμεσα όσο και μεσομακροπρόθεσμα. Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις ξαναρχίζουν εις διπλούν αυτή την εβδομάδα αφού αύριο αντιμετωπίζουμε την Αλκή και το Σάββατο τον Εθνικό στο Δασάκι. Η επανέναρξη του πρωταθλήματος βρίσκει την ομάδα μας στη δεύτερη και να θέλει να μειώσει ακόμα περισσότερο τη διάφορα από την Ανόρθωση.

Η καλύτερη περίπτωση να συμβεί αυτό είναι να έχει απώλειες στον αγώνα της Τετάρτης εναντίον του ποδοσφαιρικού παραρτήματος του ΑΚΕΛ. Αυτό φυσικά προϋποθέτει τη δική μας επικράτηση στον αγώνα με την Αλκή. Παρά τα αγωνιστικά προβλήματα ομάδα μας μπορεί και πρέπει να κερδίσει την ομάδα του Κασιανού έτσι ώστε να βάλει ακόμα μεγαλύτερη πίεση στην Ανόρθωση και παράλληλα να συνεχίσει το νικηφόρο σερί.

>

Δασκαλάκης, Σεγκιρί, Καψής, Μακρίδης και Χατζί είναι οι παίκτες που θα απουσιάσουν λόγω τραυματισμών και καρτών και όπως γίνεται αντιληπτό ο προπονητής μας θα παρατάξει και πάλι ένα νέο αμυντικό δίδυμο. Ο Μοραίς θα κληθεί να δώσει λύσεις στο κέντρο της άμυνας δίπλα από τον Μπρόερς ενώ στα δυο άκρα αναμένεται να μείνουν οι Κόντης και Φλορέα.

Στον πρώτο αγώνα χωρίς τον Φερναντές στο ρόστερ μας η ομάδα θα στερηθεί και των υπηρεσιών του Μακρίδη λόγω καρτών. Αυτό θα φέρει τον Χαραλάμπιδη στην αρχική εντεκάδα όπως επίσης και τον Πίντο αφού σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα είναι ο παίκτης που θα κληθεί στο συγκεκριμένο αγώνα να παίξει το ρόλο του οργανωτή. Παρόλο που ο Πορτογάλος δεν έδειξε να μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτό ρόλο θα του δοθεί η ευκαιρία έτσι ώστε να διαπιστώσει και ο Γιοβάνοβιτς πόσο μπορεί να αναμένει από αυτόν.

Προβληματίζει ο Σεγκιρί
Το ότι ο Γαλλοαλγερινός είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής είναι κάτι που κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει αλλά το γεγονός ότι και φέτος τραυματίζεται συχνά και εύκολα όπως επίσης και το ότι η επάνοδος του αργεί περισσότερο από οποιουδήποτε ποδοσφαιριστή είναι στοιχεία που προβληματίζουν έντονα. Θυμίζουμε ότι τον Μαϊο λήγει το συμβόλαιο του παίκτη με την ομάδα μας και ο ίδιος εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!