Επιστροφή στη σκληρή πραγματικότητα

Τα αποτελέσματα της 16ης αγωνιστικής επανάφεραν τον προβληματισμό στην ομάδα μας η οποία είδε τη διαφορά από την πρωτοπόρο Αελ να αυξάνεται στους 6 βαθμούς αλλά και να υποχωρεί στην 4η θέση της βαθμολογίας. Οι δυο συνεχόμενες ισοπαλίες με την έλευση του 2014 και κυρίως αυτή με την Αεκ που συνοδεύτηκε με μια προβληματική εμφάνιση υπενθύμισαν σε όλους τα βαθύτερα προβλήματα του ΑΠΟΕΛ και πόσο δύσκολο είναι να απαλλαγούμε από αυτά. Η συνέχεια θα είναι δύσκολη αλλά δεν πρέπει να τα παρατήσουμε. Οι ευθύνες του Δώνη και των παικτών για τα χάλια που παρουσίασαν στο ΓΣΖ είναι δεδομένες αλλά δεν μπορούμε να μείνουμε να κολλημένοι σε αυτές. Ο ΑΠΟΕΛ κατάφερε να φτάσει στο -4 από την κορυφή με ένα καλό σερί νικών αλλά στη συνέχεια προδόθηκε από τις γνωστές αδυναμίες του. Οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία είναι εξάλλου αυτοί που θα σηκώσουν το βάρος της νέας προσπάθειας που θα γίνει για τη γνωστή ανάκαμψη που όλο τη λέμε αλλά δεν τη βλέπουμε.

Ο αγώνας με την Αεκ επιβεβαίωσε μεταξύ άλλων ότι δεν μπορούμε να θεωρούμε τίποτε δεδομένο. Η εντύπωση των περισσοτέρων ήταν ότι εύκολα θα κερδίζαμε αλλά η ομάδα της Λάρνακας παρουσιάστηκε πιο έτοιμη. Το ζητούμενο λοιπόν δεν είναι τι κάνουν οι αντίπαλοι μας ή πως θα ανταποκριθούμε στα ντέρμπι αλλά πως θα κερδίσουμε τους λεγόμενους εύκολους αγώνες.

Η συνέχεια έχει τη Σαλαμίνα στο άδειο ΓΣΠ και αν όλοι στον Αρχάγγελο δεν επικεντρωθούν σε αυτόν θα βρεθούμε και πάλι σε δύσκολη θέση.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!