Επιστροφή στις προπονήσεις

Μετά το ρεπό της Δευτέρας άρχισαν από χτες οι προπονήσεις οι οποίες όπως είναι γνωστό διεξάγονται στο βοηθητικό του ΓΣΠ λόγω των βελτιωτικών έργων στον Αρχάγγελο. Περίπου 200 οπαδοί επέλεξαν να δουν από κοντά παίκτες και τεχνική ηγεσία. Ο Καμίλ Κοσόφσκι έδωσε το παρών του ακολουθώντας όπως είναι φυσικό ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, το οποίο περιλάμβανε ουσιαστικά τρέξιμο. Πέραν των γνωστών προβλημάτων των Σατσιά, Πίντο και Κυριάκου όλοι οι υπόλοιποι συμμετέχουν κανονικά.

Τα βλέμματα του κόσμου ήταν στραμμένα στους νεοφερμένους ποδοσφαιριστές μας αλλά η προπόνηση δεν περιλάμβανε κάτι που θα βοηθούσε τους διψασμένους οπαδούς μας στο να σχηματίσουν άποψη. Η ομάδα μας μετρά πλέον αντίστροφα αφού σε μια εβδομάδα αντιμετωπίζουμε την Πέλιστερ και εκεί θα είναι το πρώτο τεστ ετοιμότητας και δυνατοτήτων του φετινού ΑΠΟΕΛ. Η τεχνική ηγεσία προσπαθεί να συγκεντρώσει όσες πιο πολλές πληροφορίες μπορεί και για αυτό τον σκοπό μέλος της τεχνικής ηγεσίας θα μεταβεί στα Σκόπια για να κατασκοπεύσει την Πέλιστερ.

>

Έρχεται ο «ντριπλέρ»
Ο λόγος για τον Ζε Κάρλος ο οποίος αφού βρήκε νέο αντιπρόσωπο αποφάσισε να ολοκληρώσει τις διακοπές του και να έρθει στην Κύπρο. Ο παίκτης θα έχει επαφές με τη διοίκηση και λογικά θα επιδιώξει να μείνει ελεύθερος κάτι που σύμφωνα με τα όσα έχει δηλώσει η διοίκηση δεν πρόκειται να γίνει. Είναι για αυτό που το ενδιαφέρον της ΑΕΛ ατόνησε…

Προσθήκη στο τεχνικό τιμ,
αλλαγές στο ιατρικό

Επειδή πολλοί δεν το γνωρίζουν αξίζει να αναφέρουμε ότι εδώ και λίγες μέρες και κατόπιν εισήγησης του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ενίσχυσε το προπονητικό τιμ με τον Πρέντραγκ Έρακ. Ο Έρακ που για όσους τον θυμούνται διετέλεσε συμπαίκτης του Γιοβάνοβιτς στον Ηρακλή εκτελεί χρέη βοηθού προπονητή μαζί με τον Γιάννο Ιωάννου. Ο Ιωάννου λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορεί να είναι παρών σε κάποιες προπονήσεις.

Όσον αφορά το ιατρικό τιμ μετά από πάρα πολλά χρόνια αποφασίστηκε να σταματήσει η συνεργασία με τον Οδυσσέα Αθάνατο. Αντί του Αθάνατου οι παίκτες θα παρακολουθούνται από δυο άλλους ιατρούς, ενώ σήμερα φτάνει στην Κύπρο φυσιοθεραπευτής που θα αναλάβει την καλύτερη λειτουργία της ομάδας και σε αυτό τον τομέα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!