Επιτέλους και online shop

Άλλο ένα απωθημένο των απαιτητικών οπαδών μας έγινε πραγματικότητα. Ο ΑΠΟΕΛ μετά από χρόνια αναμονής απόκτησε το δικό του online shop μέσω του οποίο θα είναι διαθέσιμη η μεγάλη γκάμα προϊόντων που διατίθενται προς πώληση και στο παραδοσιακό πλέον Orange Shop. H Ανόρθωση μας πρόλαβε αφού ήταν η πρώτη ομάδα που παρουσίασε προ μηνών το δικό της online shop αλλά η αναμονή άξιζε τον κόπο. Παρόλο που ακόμα δεν έχει παρουσιαστεί και επίσημα το orangeshop.com.cy είναι έτοιμο και μια επίσκεψη μπορεί να σας πείσει. Πέραν του φιλικού προς τον χρήστη σχεδιασμού και λειτουργικότητας, κάποιος μπορεί από την άνεση του προσωπικού του υπολογιστή και από οποιοδήποτε τοποθεσία εντός ή εκτός Κύπρου να δει και να παραγγείλει προϊόντα της λατρείας μας. Από τα όσα είδαμε ξεχωρίζουμε την ειδική ενότητα με τα επίσημα προϊόντα του Champions League (άγνωστα πράγματα για κάποιους). Δεν μπορέσαμε να βγάλουμε κάτι σκάρτο και το μόνο παρήγορο είναι ότι οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας δικαιούνται έκπτωση στις αγορές τους της τάξης του 20%.

Προσέξαμε ότι η τιμημένη επίσημη φανέλα του champions league με το λογότυπο της Cyprus Airways διατίθεται στα 79 ευρώ σε αντίθεση με την αντίστοιχη που φοριέται στις εγχώριες διοργανώσεις που είναι στα 70 ευρώ. Σημαντική είναι και έκπτωση που υπάρχει στην αντίστοιχη περσινή φανέλα για όσους δεν την έχουν στη συλλογή τους αφού πωλείται στα 25 ευρώ.

Είμαστε σίγουροι ότι οι απανταχού οπαδοί μας θα στηρίξουν την προσπάθεια της διοίκησης για καλύτερη εξυπηρέτηση και αύξηση των εσόδων από το εμπορικό τμήμα.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!