Ερωτοκρίτου για όλα

Ο Φοίβος Ερωτοκρίτου πήρε τη σκυτάλη από τον Τάκη Αντωνίου και με σημερινές δηλώσεις του στο Super Sport μίλησε για όλα τα θέματα που απασχολούν την ομάδα μας. Οι τοποθετήσεις του κρίνονται σημαντικές και ως highlight θεωρούμε τα ακόλουθα: – Υπήρξε επικοινωνία και συντονισμός με τον Ποταμίτη για το θέμα Σαντίν έστω και αν ο τελευταίος λειτούργησε στο τέλος εκτός πλαισίου.- Η διοίκηση θα πρέπει να δει με τους παίκτες το θέμα του πριμ πρόκρισης στους ομίλους.- Κάποιοι παίκτες έκαναν περίπατο στο γήπεδο με την Ενπ.- Η LTV πληρώνει κανονικά τις συμβατικές της υποχρεώσεις.- Παραδοχή ότι κλόνιστηκε η εμπιστοσύνη του κόσμου προς τον Σέρτζιο.- Απαράδεχτες οι αποδοκιμασίες, υπομονή.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις Ερωτοκρίτου:

Για την απόφαση για τερματισμό εκπροσώπησης του σωματείου στην εταιρεία

«Η ανακοίνωση μας είναι ξεκάθαρη. Έγιναν ορισμένες ενέργειες που μας έχουν αναστατώσει. Βάσει αυτών των δεδομένων που έχουμε μπροστά μας και το χάσμα στις απόψεις με τον πρόεδρο του σωματείου μας, οδηγηθήκαμε σε αυτή την απόφαση. Τα δεδομένα είναι γνωστά και δεν μπορούσαμε να συνεχίσουμε. Το θέμα έχει τελειώσει και θέλουμε να ηρεμήσουμε και να συγκεντρωθούμε στα επόμενα παιχνίδια. Ζητώ από όλους ηρεμία και συσπείρωση για να προχωρήσουμε παρακάτω».

Για το πώς είδε την κίνηση του κ. Ποταμίτη για τον Σαντίν

«Τον Ιούλιο είχαμε αυτό τον παίκτη στα υπόψη μας. Ο προπονητής είπε ότι δεν είναι ο παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά, ενώ λήταν και το οικονομικό, όπου ο ποδοσφαιριστής κοστολογήθηκε στις 500.000 ευρώ. Μετά ο κ. Ποταμίτης ανέλαβε πρωτοβουλία και το κόστος έπεσε στις 400.000 ευρώ. Μου μίλησε και εγώ απευθύνθηκα στον προπονητή όμως ακόμα και αυτό ποσό είναι μεγάλο για τις εποχές στην Κύπρο. Αυτή ήταν η απόφαση του συμβουλίου και του προπονητή και το θέμα έμεινε μέχρι εκεί».

Για τις συνεχόμενες διαφορές με το σωματείο

«Ουδέποτε αμφισβήτησα ότι ο κ. Ποταμίτης είναι ΑΠΟΕΛίστας Είμαστε όλοι ΑΠΟΕΛ, αλλά στην πραγματικότητα υπάρχουν δύο οντότητες. Το σωματείο και η εταιρεία ποδόσφαιρο. Από το 1997 υπάρχει μια συμφωνία, βοηθούμε και εμείς το σωματείο και αυτό θα συνεχιστεί. Θα τιμούμε τη συμφωνία αλλά θα συνεχίσει να υπάρχει η εταιρεία του ποδοσφαίρου. Ο κ. Ποταμίτης πρέπει να αντιληφθεί ότι υπάρχει αυτή η διαφορά. Είναι θέμα συνεννόησης και αλληλοσεβασμού».

Για το οικονομικό και την κριτική του κ. Ποταμίτη

«Γίνεται η καλύτερη δυνατή προσπάθεια. Εξάλλου αυτή η διαχείριση έφερε και τα αποτελέσματα των τελευταίων χρόνων. Δυστυχώς συνέβηκαν πράγματα φέτος που κανένας στην Κύπρο δεν μπορούσε να προβλέψει. Χάθηκαν λεφτά που προορίζαμε για το φετινό μπάτζετ. Προσπαθήσαμε να μειώσουμε το μπάτζετ και βάσει των δεδομένων που είχαμε μπροστά μας κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε. Η τύχη μας έδωσε ακόμα μια ευκαιρία για να καλύψουμε ένα μέρος του ελλείμματος. Θα είναι και φέτος ελλειμματικός ο προϋπολογισμός, όμως είναι διαχειρίσιμο. Είχαμε πολύ ψηλά συμβόλαια σε ισχύ, όμως το θετικό είναι το καλοκαίρι λήγουν και τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα. Θα είναι πιο εύκολο να πέσει ο προϋπολογισμός. Τα μπάτζετ θα πέσουν και θα είναι δύσκολο να πετύχουν πλέον τους στόχους τους οι ομάδες στην Ευρώπη. Θα είναι πολύ δύσκολο να έχουν ανταγωνιστικές ομάδες. Οι χορηγοί θα γίνουν ένα σπάνιο είδος. Θέλουμε το πρωτάθλημα οπωσδήποτε για να έχουμε ευκαιρία του χρόνου να διεκδικήσουμε είσοδο σε ευρωπαϊκό όμιλο».

Για το ποσό που θα χρειαστεί για να καλυφθεί ο προϋπολογισμός«Είπα ότι είναι διαχειρίσιμο. Θα εξαρτηθεί από την πορεία των εισπράξεων».

Αν θα πάρουν την πριμ συμμετοχής στους ομίλους οι ποδοσφαιριστές.

«Όλα αυτά που ακούγονται επηρεάζει την ομάδα. Οι φίλοι της ομάδας δικαιούνται να έχουν άποψη όμως το θέμα θα το δει η διοίκηση με τους ποδοσφαιριστέςκαι θα βρεθεί η σωστή λύση. Με το να το διατυμπανίζομε μόνο κακό κάνει».

Για την ΜΤΝ.

«Όλοι οι χορηγοί μας έχουν ζητήσει μείωση στα συμβόλαια. Η ΜΤΝ είναι πάντα συνεπής στις υποχρεώσεις της. Τώρα υπάρχει το ενδεχόμενο για χορηγία στη φανέλα».

Για το αγωνιστικό και την εικόνα της ομάδας.

«Εκείνο που είδα δεν μου άρεσε. Και πέρσι υπήρχε ο ίδιος προβληματισμός, όμως συνεχίσαμε να στηρίζουμε την ομάδα. Τα γιουχαΐσματα είναι ανεπίτρεπτα. Αντιλαμβάνομαι τις ανησυχίες του κόσμου, αλλά προσπαθούμε να στηρίξουμε την ομάδα ψυχολογικά για να αλλάξουν τα πράγματα. Τα βλέπουμε και εμείς και μας προβληματίζουν. Προσπαθούμε με τον τρόπο μας να αλλάξουν. Έχουμε νέους παίκτες και πρέπει να προσαρμοστούν. Δεν μπορώ να βλέπω παίκτες του ΑΠΟΕΛ να κάνουν περίπατο στο γήπεδο. Και εμείς προβληματιζόμαστε και προσπαθούμε να τα βελτιώσουμε». 

Για το ότι αρκετοί φίλοι της ομάδας έχασαν την εμπιστοσύνη τους προς τον κ. Σέρτζιο.

«Προσπαθεί να περάσει τη δική του φιλοσοφία. Είμαι σίγουρος ότι με τον καιρό θα λυθεί το πρόβλημα. Όταν δούμε τα πράγματα να φτάνουν στο απροχώρητο θα λάβουμε τα μέτρα μας».

Για την μεταγραφή του Τροϊσι που δεν έγινε και την κριτική που δέχεται από τον κόσμο.

«Μέχρι εκείνη την στιγμή δεν είχε βρει κάποιο παίκτη ο προπονητής μας που να πίστευε ότι μπορεί να μας βοηθήσει. Εμφανίστηκε την τελευταία στιγμή ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής. Μάθαμε ότι ορισμένες χώρες ζήτησαν παράταση για τη μεταγραφική περίοδο, όμως η δική μας ομοσπονδία δεν το έκανε».

Αν θα αποκτηθεί άνεργος ποδοσφαιριστής…

«Όχι,,,»

Για την LTV

«Μέχρι αυτή τη στιγμή ανταποκρίνεται στη συμφωνία που κάναμε. Από κει και πέρα θα δείξει η συνέχεια».

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!