Εσπευσμένα νέο φιλικό

Η επιλογή του τεχνικού τιμ να ζητήσει μετάθεση του αγώνα της 1ης αγωνιστικής αποσυμφώρησε το αγωνιστικό πρόγραμμα της ομάδας αλλά ταυτόχρονα στέρησε τον χρόνο συμμετοχής που θα είχαν παίκτες που τον έχουν τρομερή ανάγκη. Με αυτά τα δεδομένα και ενόψει του επαναληπτικού τη Τρίτης διευθετήθηκε εσπευσμένα νέος φιλικός αγώνας με τον Οθέλλο που θα γίνει αύριο το απόγευμα στον Αρχάγγελο. Ο στόχος του Δώνη είναι ξεκάθαρος αφού θέλει να δώσει εκ νέου χρόνο συμμετοχής στους Εφραίμ, Αλωνεύτη, Μαντούκα και Τζιμπούρ. Οι λόγοι που υπάρχει ανάγκη για κάτι τέτοιο είναι ξεκάθαροι. Ο ΑΠΟΕΛ δυσκολεύεται σε μεγάλο βαθμό στο μεσοεπιθετικό κομμάτι και οι προαναφερθέντες θεωρούνται παίκτες που μπορούν να δώσουν λύσεις.

Το πρόβλημα με όλους είναι ο βαθμός ετοιμότητας τους γεγονός που μέχρι σήμερα αναγκάζει τον Δώνη να επιχειρεί πράγματα που δεν του βγαίνουν με πιο χαρακτηριστική τη χρησιμοποίηση του Γκόμες στο αριστερό άκρο.

Ο βαθμός ετοιμότητας του Εφραίμ φαίνεται να είναι ο πιο ενθαρρυντικός ενώ έτοιμος θεωρείται και ο Μαντούκα ο οποίος όμως εδώ και καιρό αγωνίζεται ως επιθετικός αφού είναι πλέον δύσκολο να καλύπτει το φτερό και να πρέπει να δίνει βοήθειες και στην άμυνα.

Σε κάθε περίπτωση το φιλικό κρίνεται απαραίτητο αφού θα αυξήσει το βαθμό ετοιμότητα όλων και θα είναι θέμα Δώνη πλέον το πώς θα παρατάξει τον ΑΠΟΕΛ στον πιο σημαντικό αγώνα της χρονιάς.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!