Ετοιμάζει πλάνο νίκης

Η ομάδα επιστρέφει στην αγωνιστική δράση με μια σαφώς πιο δύσκολη αποστολή σε σχέση με τον πρώτο προκριματικό Ο Ερυθρός Αστέρας χρίστηκε για επικοινωνιακούς και όχι μόνο λόγους φαβορί αλλά το ΑΠΟΕΛ μπορεί και πρέπει όχι μόνο να το παλέψει αλλά να κάνει και την έκπληξη. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να τους κερδίσουμε μέσα στην έδρα μας και να κάνουμε το πρώτο και πιο αποφασιστικό βήμα. Τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές γνωρίζουν τα δεδομένα και πιστεύουν ότι η ομάδα μας μπορεί για τη νίκη.
.

Η κατασκοπία του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έβγαλε αρκετά συμπεράσματα για τη δυναμικότητα και τα τρωτά σημεία του Ερυθρού Αστέρα και το ότι δηλώνει αισιόδοξος σημαίνει πολλά. Ο κόσμος από την πλευράς του αγωνιά και παρά το ακατάλληλο της ημέρας το ΓΣΠ αναμένεται να είναι ακόμα πιο γεμάτο σε σχέση με τον αγώνα με την Πέλιστερ. Κάτι τέτοιο θεωρείται απαραίτητο αφού ο κόσμος σε συνδυασμό με τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν αναμένεται να λειτουργήσουν υπέρ μας.

Το αγωνιστικό πλάνο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν έχει γίνει γνωστό ενώ και η απόφαση του ιδίου να κλείσει τις πόρτες στις τελευταίες προπονήσεις δείχνει ότι πέραν της αυτοσυγκέντρωσης που απαιτείται, θέλει να δοκιμάσει κάποια πράγματα μακριά από τα βλέμματα φίλων και αντιπάλων. Θεωρείται σίγουρο ότι θα υπάρξουν αλλαγές σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα αφού ο Ζεβλάκοφ ξεπέρασε το πρόβλημα του και αναμένεται να ηγηθεί των προσπαθειών για να φύγουμε νικητές. Το ίδιο καλές είναι και οι πιθανότητες να δούμε για πρώτη φορά σε επίσημο αγώνα και τον άλλο Πολωνό της παρέας, τον Κοσόφσκι. Τα ενενηντάλεπτο που έβγαλε στο φιλικό με την ΑΕΚ έδειξε ότι είναι πλήρως έτοιμος και εκτός απροόπτου θα πάρει θέση στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής.

Αν προτιμηθεί η διάταξη 4-5-1 που είναι και το πιθανότερο σενάριο θα γίνει μάχη για τη θέση στη δεξιά πλευρά ανάμεσα στους Παουλίστα και Χαραλαμπίδη, αν θεωρήσουμε ότι ο Μιροσάβλιεβιτς θα παραμείνει στο αρχικό σχήμα λίγο πιο πίσω από τον Ζεβλάκοφ. Μοραίς και Χρύσης δεν βγαίνουν από το αρχικό σχήμα, κάτι που ισχύει και για την τετράδα της αμυντικής γραμμής. Ο Μορφής είναι πλέον έτοιμος και ο προπονητής έχει στη διάθεση του δυο ισάξιες επιλογές. Πάντως ο Γιοβάνοβιτς αρέσκεται στις μίνι εκπλήξεις και ίσως να επιφυλάξει κάποια όπως και στον αγώνα με την Πέλιστερ που έριξε στον αγώνα τον Πίντο εκεί που κανένας δεν το περίμενε.

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ – ΓΕΜΙΣΤΕ ΤΟ ΓΣΠ

Η ομάδα μας βρίσκεται στον Β’ προκριματικό γύρο του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ και μπροστά μας είναι ο Ερυθρός Αστέρας Βελιγραδίου. Με το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας στενεύουν τα περιθώρια, αφού για να προκριθούμε χρειαζόμαστε πάση θυσία τη νίκη. Σίγουρα ο αντίπαλος δεν αποτελεί φόβητρο, ειδικότερα μέσα στο σπίτι μας, αλλά για να ισχύει αυτό θα πρέπει όλοι ανεξαιρέτως να δώσουμε δυναμικά το παρών μας. Δώστε επιτέλους τέρμα στα λόγια και κάντε πράξη αυτό που όλοι ονειρευόμαστε. Σπρώξτε την ομάδα μας με το έτσι θέλω στη νίκη και στηρίξτε τους ποδοσφαιριστές μας στην προσπάθεια τους να περάσουν και αυτό το γύρο.

Η δυνατότητα υπάρχει, η ικανότητα υπάρχει, οι παίκτες είναι αποφασισμένοι και ο κ. Γιοβάνοβιτς δηλώνει ότι η ομάδα είναι πανέτοιμη. Εμείς όμως τι κάνουμε; Είμαστε έτοιμοι για την υπέρβαση η θα αρκεστούμε στο όνειρο; Ο σύνδεσμος θα είναι εκεί πιο δυνατός από ποτέ αλλά μόνο με την βοήθεια όλων των οπαδών του ΑΠΟΕΛ θα μπορέσουμε να κάνουμε το γήπεδο πραγματικό καμίνι. Οι Πορτοκαλί συναντούν τους ερυθρόλευκους του Βελιγραδίου και κανείς δεν πρέπει να το χάσει. Γεμίστε το γήπεδο, φωνάξτε με την ψυχή σας, σπρώξτε την ομάδα και η πρόκριση είναι δική μας

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!