Ευεργετική διακοπή αλλά πρώτα ο Οθέλλος

Το δύσκολο από κάθε άποψη αγωνιστικό πρόγραμμα της ομάδας μας ολοκληρώθηκε και το μοναδικό ψεγάδι ήταν η απώλεια βαθμών με την Αελ. Το πρόσημο από τους μαζεμένους αγώνες σε πρωτάθλημα και Champions League είναι θετικό έστω και αν υπάρχει η πίκρα ότι με περισσότερη τύχη θα μπορούσαμε να κερδίσουμε τον Άγιαξ. Η διαχείριση που έκανε ο Δώνης στο διάστημα αυτό συζητείται ανάμεσα στους οπαδούς μας και το ζητούμενο είναι να δούμε έναν καλύτερο πιο αποτελεσματικό ΑΠΟΕΛ στη συνέχεια. Ο Οκτώβρης αρχίζει με τον αγώνα πρωταθλήματος τη Δευτέρα απέναντι στον Οθέλλο, όπου η νίκη είναι παραπάνω από επιβεβλημένη αλλά δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Η διακοπή που ακολουθεί πρέπει να αποδειχτεί ευεργετική για την ομάδα αφού θα δώσει το χρόνο που απαιτείται για να συμβούν συγκεκριμένα πράγματα.

Με την επόμενη υποχρέωση να είναι ο αγώνας στο ΓΣΠ με την Παρί στις 21 Οκτωβρίου, θα υπάρξει χρόνος για να ξεκουραστούν οι παίκτες και κυρίως αυτοί που έχουν επιφορτιστεί αρκετό τον τελευταίο καιρό. Ο Σέρτζιο είναι η πιο χαρακτηριστική περίπτωση ενώ και ο Μαντούκα κινείται στα άκρα λόγω της εξαιρετικής κατάστασης που βρίσκεται αλλά και της έλλειψης άλλων επιλογών του ίδιου επιπέδου.

Ίσως πιο σημαντική είναι η ευκαιρία που θα έχουν οι Τζιμπούρ και Ρίισε για να καλύψουν έδαφος και να βρεθούν στην ετοιμότητα που πρέπει. Ο Αλγερινός συμπλήρωσε μια διμηνία στην ομάδα και ακόμα ψάχνεται αφού η αποχή του ήταν τέτοια που σε συνδυασμό και με έναν τραυματισμό δεν του επέτρεψαν να βοηθήσει.  Και ο Νορβηγός “πληρώνει” την απραξία του καλοκαιριού αφού έδειξε ότι του λείπουν αγώνες και οι φυσικές δυνάμεις που θα του επιτρέψουν να αγωνιστεί όπως θέλει.

Λογικά στο διάστημα αυτό θα γίνει και ένα φιλικό προκειμένου να αγωνιστούν οι συγκεκριμένοι αλλά και όσοι δεν είχαν ουσιαστικό χρόνο συμμετοχής μέχρι σήμερα.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!