Ευκαιρία ή παγίδα;

O Ερμής θα έρθει το Σάββατο στο ΓΣΠ χωρίς έξι ποδοσφαιριστές του οι οποίοι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής λόγω καρτών. Πρόκειται για τους Ντε Πίνα, Ζάρκοβιτς, Ενρίκε, Παουλίνιο, Μπεμπά και Ταραλίδη οι οποίοι στην πλειοψηφία  τους θεωρούνται βασικές μονάδες στην ομάδα του Νίκου Παναγιώτου. Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι ο Ερμής έρχεται αποδεκατισμένος στη Λευκωσία για να αντιμετωπίσει τον ΑΠΟΕΛ. Αυτό μπορεί να σημαίνει πολλά ή τίποτε αναλόγως του πως θα παρουσιαστεί η δική ομάδα. Ο Ερμής είναι η μεγαλύτερη έκπληξη όχι μόνο του φετινού πρωταθλήματος αλλά των τελευταίων χρόνων. Έχοντας χτίσει μια καλή εντεκάδα και με τις εξωαγωνιστικές βοήθειες του Φανιέρου δείχνει μέχρι στιγμής να αντέχει.

Η τελευταία νίκη επί της Άχνας επιβεβαιώνει ότι έχει πρωτόγνωρο και προγραμματισμένο σπρώξιμο από τη διαιτησία. Το είδαμε επίσης και στον μεταξύ μας αγώνα του πρώτου γύρου όπου ο Χρυσοστόμου αποχαιρέτησε τη διαιτησία βοηθώντας τον Ερμή να πετύχει την μεγάλη νίκη.

Βασικά οι απουσίες βασικών παικτών του Ερμή δεν πρέπει να μας εφησυχάσουν. Ο αγώνας του Σαββάτου θα είναι δύσκολος και για να τους κερδίσουμε θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερα από ότι με τον Άρη όπου χρειαστήκαμε και την τύχη για να επικρατήσουμε.

Οι τρεις αγώνες που ακολουθούν απαιτούν ισάριθμες νίκες οπότε το Σάββατο πρέπει να γίνει η αρχή για να βρεθούμε μετά από καιρό στην 3η θέση και να έχουμε στη συνέχεια βλέψεις για την 2η.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!