Ευκαιρία για απαντήσεις

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που το ΑΠΟΕΛ πρέπει να κερδίσει το βράδυ του Σαββάτου την ομάδα της Πάφου. Πρώτος και καλύτερος είναι η ανάγκη για βαθμούς που θα μας κρατήσουν κοντά στην κορυφή μια αγωνιστική πριν το αγώνα με το παράρτημα. Η ήττα της δεύτερης αγωνιστικής μας έβαλε πολύ νωρίς σε ρόλο κυνηγού και δεν φαίνεται να υπάρχουν περιθώρια για άλλες απώλειες. Πέραν της ανάγκης για βαθμούς το ΑΠΟΕΛ με νίκη επί της ΑΕΠ θα στείλει το μήνυμα ότι ξεπέρασε για τα καλά το σοκ που έφερε η ήττα από το Παραλίμνι και πως μπορεί να κερδίζει μικρομεσαίες ομάδες εκτός έδρας.

Το θέμα δεν είναι μόνο θεωρητικό αφού και αγωνιστικά δείχνουμε να έχουμε πρόβλημα απέναντι σε ομάδες που αμύνονται μαζικά και όταν ακόμα βρεθούν πίσω στο σκορ. Άρχισε να γίνεται πολύ λόγος τελευταία ανάμεσα στους οπαδούς μας για την αποτελεσματικότητα της επιλογής να αγωνιζόμαστε με δυο επιθετικούς αντί με ενισχυμένο κέντρο. Το δεδομένο είναι ότι και αυτοί που πρέπει αναγνωρίζουν τα προβλήματα και έχουν καθήκον να τα διορθώσουν.

Μέσα σε αυτά τα πλαίσια η επάνοδος του Μαρσίνιο στο αρχικό σχήμα θεωρείται δεδομένη. Με το που τραυματίστηκε σχολιάζαμε τον υπερβολικό βαθμό εξάρτησης που έχουμε τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή στον Βραζιλιάνο και δυστυχώς αυτό επιβεβαιώθηκε. Πλέον ο πασπαρτού είναι στη διάθεση του Γιοβάνοβιτς αλλά κα πάλι δεν θα πρέπει να θεωρηθεί ο αποκλειστικός υπεύθυνος στο να οργανωθούμε σωστά.

Θεωρείται δεδομένα ότι θα υπάρξουν αλλαγές στο αρχικό σχήμα πέραν αυτής του Μαρσίνιο. Ο Σολωμού θέτει γερή υποψηφιότητα για επιστροφή στο αρχικό σχήμα αφού ο Χαραλαμπίδης δείχνει να χρειάζεται ανάσες και ηρεμία. Ένα διάλειμμα ίσως βοηθήσει και τον Σολάρι ο οποίος ναι μεν άρχισε με τον πιο παραγωγικό τρόπο τις φετινές υποχρεώσεις αλλά εδώ και ένα μήνα δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Το δύσκολο με τον Αργεντινό είναι ότι πλησιάζουν τα ντέρπι και αν βρεθεί στον πάγκο με την Πάφο ίσως γίνει ακόμα πιο δύσκολη η επιστροφή και φορμάρισμα του στη συνέχεια.

ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΛΑ ΜΕ €100 ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟ ΤΗ BETSSON.COM

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!