Ευκαιρία για να δει πράγματα

Τα φιλικά δεν πρέπει να μας παρασύρουν σε συμπεράσματα αλλά ούτε και να αντιμετωπίζονται με την ελαφρότητα που επιχειρείται από ορισμένα μέσα ενημέρωσης. Οι υπεύθυνοι γνωρίζουν και έχουν διαμορφώσει ένα πρόγραμμα προετοιμασίας που έχει σαν στόχο να παρουσιάσει τον ΑΠΟΕΛ έτοιμο ενόψει των αγώνων με την Βαρνταρ. Όχι 100% έτοιμο αφού κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό αλλά τόσο έτοιμο όσο να μπορέσει να πετύχει το ζητούμενο που είναι η πρόκριση.

Σήμερα είναι προγραμματισμένο το 3ο φιλικό της ομάδας μας με αντίπαλο την Arka Gdynia. Πρόκειται για ομάδα που αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία της Πολωνίας κάτι που σημαίνει ότι το επίπεδο της είναι κατά πολύ κατώτερο από το δικό μας. Παρά τη διαφορά επιπέδου το ζητούμενο για τον ΑΠΟΕΛ είναι να μπορέσει να εφαρμόσει κάποια από τα πράγματα που προσπαθεί να διδάξει ο Πασιένσια στους παίκτες.

Η συνεχής κίνηση και η ανάπτυξη της ομάδας από τα άκρα είναι κάποια βασικά χαρακτηριστικά που θέλει ο Πασιένσια και παρά το ότι οι παίκτες κουβαλούν την κούραση από τις διπλές προπονήσεις αναμένει να δει κάποιες εφαρμογές των πιο πάνω.

Ίσως το πιο σημαντικό στοιχείο που θα βγει μέσα από τα φιλικά είναι το δέσιμο των παλιών με τους νέους παίκτες, κάτι που φέτος είναι πιο έντονο και αναγκαίο από ποτέ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!