Ευκαιρία για ξεμούδιασμα

Ρεαλιστικά δεν τίθεται θέμα μη πρόκρισης απέναντι στον Χαλκάνορα, οπότε ο αγώνας θεωρείται ως μια καλή ευκαιρία για να πάρουν χρόνο συμμετοχής παίκτες που τον έχουν ανάγκη. Πρώτος και καλύτερος ο Σολάρι ο οποίος παρά την αποχώρηση του Αλμέιδα, έχει τυπική παρουσία μέχρι στιγμής. Στην περίπτωση του Αργεντινού επιθετικού το ζητούμενο δεν είναι μόνο ο χρόνος συμμετοχής αλλά να δείξει και τη διάθεση που θα εκτιμηθεί από τον προπονητή. Κάνουμε ιδιαίτερη αναφορά στον Σολάρι γιατί είναι μια ξεχωριστή περίπτωση παίκτη για την οποία έχουν λεχθεί πολλά την τελευταία διετία. Για τον Σολάρι ίσως να ισχύει περισσότερο από οποιονδήποτε ότι όσο περισσότερο αγωνίζεται τόσο μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση αποκτά. Με αυτά τα δεδομένα γίνεται αντιληπτό πόση προσπάθεια πρέπει να βγάλει μέσα στον αγωνιστικό χώρο στις λίγες ευκαιρίες που του δίνονται.

Η χρονιά θα είναι μεγάλη και παρόλο που η πλειοψηφία του κόσμου επιθυμεί επιθετική ενίσχυση ενόψει της μεταγραφικής περιόδου που έρχεται, θα πρέπει να βρεθεί ο τρόπος για να παραμείνει ετοιμοπόλεμος και ο Σολάρι.

Χιώτης, Ηλία και Σόουζα είναι οι τρεις άλλοι από τους «παλιούς» που θα ξεκινήσουν τον αγώνα ενώ το ίδιο αναμένεται να γίνει και με τον Αντωνιάδη που ξεκίνησε την προετοιμασία με προσδοκίες. Ο Γιοβάνοβιτς προτίμησε να αφήσει εκτός αποστολής παίκτες τους οποίους ήθελε να ξεκουράσει έτσι οι Πάρντο, Καρυπίδης, Κλουκόφσκι και Ατόρνο θα είναι μαζί μας στην κερκίδα.

Ο αγώνας αρχίζει στις 6:00 και τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!