Ευκαιρία για τους διεθνείς

Παρόλο που κανένας δεν μπορεί να μπει στο μυαλό του ιδιόρρυθμου ομοσπονδιακού μας προπονητή, ο σημερινός αγώνας με την αντίστοιχη ομάδα της Σουηδίας είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για τους παίκτες μας να πάρουν λεπτά συμμετοχής. Εννοούμε αυτούς που στο ΑΠΟΕΛ δεν έχουν συχνά τέτοια δυνατότητα αφού αν γίνει κάτι τέτοιο θα τους βοηθήσει και ενόψει της συνέχειας αφού λόγω καρτών και τραυματισμών ο χρόνος συμμετοχής τους θα αυξηθεί. Αναφερόμαστε στους Ηλία, Σατσιά, Μιχαήλ αλλά ακόμα και τον Χαραλαμπίδη ο οποίος τον τελευταίο καιρό αγωνίζεται ελάχιστο. Ο Αναστασιάδης διαμαρτύρεται με το γνωστό του τρόπο για το ότι οι Κύπριοι είναι είδος προς εξαφάνιση αλλά αν ο ίδιος δεν αρχίσει να δίνει σε φιλικά χρόνο συμμετοχής σε κάποιους θα του μείνει το παράπονο.

Από την άλλη πρέπει να προσέξει τον Πουρσαϊτίδη αφού έχει μας έχει δείξει και παλαιότερα ότι δεν έχει την κοινή ποδοσφαιρική λογική να μην επιφορτίσει με πολλά λεπτά έναν παίκτη που είναι εδώ και μήνες επιφορτισμένος αλλά και σε μια ηλικία που χρειάζεται σωστή διαχείριση.

Ο Γιοβάνοβιτς θα έχει το βλέμμα του στραμμένο και στους δυο αγώνες της Κύπρου για να δει πως θα ανταποκριθούν αυτοί που θα αγωνιστούν αλλά θα ελπίζει και ότι θα επιστρέψουν την Πέμπτη χωρίς προβλήματα. Οι υπόλοιποι που έμειναν στον Αρχάγγελο επαναρχίζουν από σήμερα τις προπονήσεις αφού χτες δόθηκε ρεπό. Απών είναι και ο Τρισκόφσκι που κλήθηκε στην ομάδα της χώρας του, οπότε περιμένουμε να επιστρέψει και αυτός.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!