Ευχάριστα νέα από Αρχάγγελο

Οι εκτιμήσεις που ήθελαν τους Χαραλαμπίδη και Σατσιά να ενσωματώνονται με την υπόλοιπα ομάδα σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων επιβεβαιώθηκαν γεγονός που θεωρείται σημαντικό και ευχάριστο. Μαζί τους ήταν και ο Πίντο αλλά για τον Πορτογάλο τα δεδομένα δεν είναι το ίδιο ενθαρρυντικά αφού έχασε πολλές προπονήσεις και δε θεωρείται έτοιμος. Αν δεν προκύψει κάτι απρόοπτο οι Χαραλαμπίδης και Σατσιάς θα συμπεριληφθούν στην αποστολή και θα εξαρτηθεί από τον Γιοβάνοβιτς αν θα είναι στο αρχικό σχήμα.

Με δεδομένη την απουσία του Ζεβλάκοφ αλλά και τις ιδιαιτερότητες του αγώνα θεωρείται σίγουρο ότι θα προτιμηθεί το ενισχυμένο κέντρο με τον Μιροσάβλιεβιτς στην κορυφή της επίθεσης. Η επιλογή του Μαρσίνιο δείχνει να είναι μονόδρομος αν λάβουμε υπόψη την απόδοση των υπολοίπων δημιουργικών μέσων στους τελευταίους αγώνες αλλά η τελική απόφαση είναι όπως πάντα στον προπονητή. Η μάχη του κέντρου θα κρίνει πολλά ενώ η εξουδετέρωση των Σαγκόι και Αβραάμ θα βοηθήσει στο να διατηρήσουμε σε έναν ακόμα αγώνα ανέπαφη την εστία μας.

Ο κόσμος στέλλει το μήνυμα
Ήταν αναμενόμενο για πολλούς αλλά κάθε φορά που ο κόσμος εξαντλεί τα εισιτήρια μέσα σε λίγες ώρες όλοι καταλαβαίνουν ότι αξίζει κάθε θυσία για αυτή την ομάδα. Μπορεί κάποιοι μέσα στο άγχος των αγώνων που έρχονται να έχασαν και την πίστη του προς την ομάδα αλλά οι χιλιάδες που θα πάνε στο Τσίρειο πιστεύουν στη νίκη. Όλοι στον Αρχάγγελο καλούνται να πάρουν δύναμη από την αποφασιστικότητα του κόσμου και να έχουν ακόμα ένα κίνητρο.

Κάνουν όνειρα για Πουρσαϊτίδη
Είναι αναπόφευκτο να πληθαίνουν τα δημοσιεύματα (καλοπροαίρετα και μη) για ενδιαφέρον άλλων ομάδων για παίκτες μας. Όπως έχουμε γράψει ξανά η Ανόρθωση ονειρεύεται επιστροφή του Πούρσα κάτι το οποίο δεν θα γίνει αφού πολύ σύντομα διοίκηση και παίκτης αναμένεται να επισημοποιήσουν τα όσα έχουν ήδη λεχθεί προφορικώς. Πάντως για κάποιες περιπτώσεις που βγάζουν μάτια όπως η συγκεκριμένη δεν ωφελεί σε τίποτα η καθυστέρηση της επισημοποίησης της συμφωνίας.

___________________________________________________________________

Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ
ΟΛΟΙ ΤΣΙΡΕΙΟ

Η μάχη του ΑΠΟΕΛ μας για το πρωτάθλημα, συνεχίζεται την Κυριακή 14/3 στις 3.30μμ μέσα στο Τσίρειο με αντίπαλο τον απόλλων. Η δική μας παρουσία θα δώσει δύναμη στους ποδοσφαιριστές μας για να πάρουν τη νίκη, γι’ αυτό καλούμαστε να δώσουμε βροντερά το παρών μας, όπως κάνουμε κάθε φορά στην παράγκα της Λεμεσού και να καταθέσουμε ακόμα και την ψυχή μας για να πάρει ο Αυτοκράτορας του νησιού το διπλό. Πάμε, παθιασμένοι και πωρωμένοι όσο ποτέ, να δώσουμε μαθήματα κερκίδας και να σπρώξουμε τον ένα και μοναδικό ΘΡΥΛΟ όπως εμείς ξέρουμε καλύτερα.

Την Κυριακή, το Fan Club θα είναι ανοικτό από τις 11 το πρωί. Εμείς θα είμαστε εκεί, να τα πιούμε για το ΘΡΥΛΟ και στις 1.30μμ θα αναχωρήσουμε οργανωμένα για την Λεμεσό. Καλούμε όσους θα παρευρεθούν σε αυτή την αρρωστημένη πορτοκαλί πορεία να βρίσκονται έγκαιρα στο Fan Club.

Σχετικά με τα επεισόδια που δημιουργήθηκαν μετά το τέλος του Κυριακάτικου αγώνα ΑΠΟΕΛ-αέλ, είδαμε την αστυνομία να αποτυγχάνει παταγωδώς στο να πάρει σωστά μέτρα για την αστυνόμευση του συγκεκριμένου παιχνιδιού και είναι από θαύμα που δεν θρηνήσαμε θύματα. Σοβαρευτείτε κύριοι και κάντε σωστά την δουλειά σας, αρχίζοντας με το να ανακοινώνετε τα μέτρα που θα λαμβάνετε σε κάθε παιχνίδι.

Σε μια άλλη εξέλιξη, ακούμε εδώ και αρκετό καιρό σε ραδιόφωνα και τηλεοράσεις ότι ο ΑΠΟΕΛ ελέγχει την ΚΟΠ και την διαιτησία. Είναι καιρός κάποιοι να κλείσουν τα στόματα τους και να μας δώσουν απαντήσεις στα πιο κάτω ερωτήματα:

Η ΚΟΠ είχε αποφασίσει ότι τα παιχνίδια των πρωτοπόρων θα διεξάγονται την ίδια μέρα, την ίδια ώρα και με ξένους διαιτητές. Γιατί σε συγκεκριμένη αγωνιστική, είδαμε με έκπληξη Κύπριο διαιτητή στο σαλαμίνα-ομόνοια και ξένους διαιτητές ΜΟΝΟ στα παιχνίδια ΑΠΟΕΛ-αέλ και απόλλων-ανόρθωση;

Γιατί σε παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ, ενώ ο διαιτητής του αγώνα βαθμολογείτε από τον παρατηρητή με 8.3, λίγο αργότερα ο ίδιος ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας τιμωρεί σιωπηλά τον εν λόγω διαιτητή για 3 εβδομάδες;

Τέλος, ΓΙΑΤΙ κύριε Πρόεδρε της ΚΟΠ, εκπρόσωπος σωματείου συμμετέχει στην εκτελεστική επιτροπή, από την στιγμή που δεν έχει εκλέγει ΠΟΤΕ για την συγκεκριμένη θέση;

Ως Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ, δεν φοβόμαστε να λέμε να πράγματα με το όνομα τους και θα στεκόμαστε ασπίδα να προστατεύουμε την ομάδα από αυτούς που καραδοκούν να της κάνουν κακό με σκοπό να εξυπηρετήσουν τα δικά τους συμφέροντα.

Μέχρι να πάρουμε τις απαντήσεις, εμείς ΠΑΜΕ λεμεσό, με πάθος και φανατισμό να σπρώξουμε τον ΘΡΥΛΟ σε νίκη.

Η πορεία αναχωρεί από Fan Club στις 1.30μμ

Στάθμευση πίσω από την κερκίδα μας και στην οδό Ιβύκου

Ανοικτή συνεδρία ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. στο Fan Club την Παρασκευή 12/3 στις 7.00μμ

ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ – ΟΛΟΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!