Ευχάριστα νέα από τους τραυματίες

Η ισοπαλία με την Ομόνοια και η απόφαση του Γιοβάνοβιτς να μην ξεκουράσει κανένα βασικό έδωσε αφορμή για νέα μουρμουρητά αλλά η σημασία του αγώνα της Τετάρτης επιβάλλει να μπουν στο ψυγείο τα όποια αρνητικά, τουλάχιστον προς το παρών. Η ομάδα μας πρέπει να κερδίσει το ποδοσφαιρικό παράρτημα του ΑΚΕΛ και για να γίνει αυτό θα χρειαστεί τεράστια προσπάθεια. Οι διοικούντες γνωρίζοντας τις δυσκολίες και τη σημασία της έντονης παρουσίας του κόσμου καλούν τους οπαδούς μας να δώσουν μαζικά το παρών τους. Είναι γεγονός ότι μια γεμάτη κερκίδα θα στείλει τα κατάλληλα μηνύματα στους παίκτες μας αλλά και τους αντιπάλους και είναι για αυτό που όλοι πρέπει να ξεχάσουν για δυο ώρες τα όποια στραβά και ανάποδα και να στηρίξουν την ομάδα.

Η σημασία του αγώνα είναι τεράστια για αγωνιστικούς, οικονομικούς και άλλους λόγους και αυτό πρέπει να γίνει αντιληπτό από τους κυρίως πρωταγωνιστές που δεν είναι άλλοι από τους ποδοσφαιριστές μας και την τεχνική ηγεσία. Είναι αυτοί που στο τέλος της ημέρας θα πάρουν την πρόκριση και για να γίνει αυτό θα πρέπει να υπερβάλουν εαυτούς. Στους τελευταίους αγώνες η απόδοση μας για διάφορους λόγους δεν είναι ικανοποιητική ενώ το ότι δεχόμαστε εύκολα γκολ είναι ένας τομέας που πρέπει να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά.

>

Τα νέα που έρχονται από τον Αρχάγγελο όσον αφορά τους παίκτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών είναι πολύ καλά. Ο Μαχλάς που αποχώρησε τραυματίας από τον τελευταίο αγώνα δεν έχει κάτι σοβαρό ενώ οι Χαραλαμπίδης και Ζε Κάρλος ανέβασαν ρυθμούς. Η αυριανή μέρα θα είναι καθοριστική για τους δυο παίκτες αφού μέσα από την προπόνηση θα διαφανεί αν μπορούν να υπολογίζονται για το αρχικό σχήμα. Αυτός που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες είναι ο Χαραλαμπίδης.

Έπονται ανακοινώσεις παικτών
Τις δικαιολογημένες απορίες και προβληματισμού του κόσμου για το κεφάλαιο προγραμματισμός, επιχείρησε να καθησυχάσει η διοίκηση διαμέσου Τάκης Αντωνίου σε χτεσινές ραδιοφωνικές δηλώσεις. Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ομάδας δήλωσε ότι ο προγραμματισμός προχωρά κανονικά και πολύ καλά και πως στις επόμενες μέρες θα υπάρξουν ανακοινώσεις δυο παικτών.

Με δεδομένη την απόκτηση του Πουρσαϊτίδη ο οποίος θεωρείται παίκτης που θα δώσει λύσεις, το ζητούμενο είναι να αποκτηθούν ποδοσφαιριστές που θα κάνουν τη διαφορά. Τα φετινά κενά είναι πολλά και μεγάλα ενώ η αποχώρηση Μακρίδη δημιουργεί ένα ακόμα κενό που πρέπει να αναπληρωθεί στο βαθμό που μπορεί. Περιμένουμε επίσης να δούμε τι θα γίνει με την περίφημη πλέον υπόθεση Παπαθανασίου.

___________________________________________________________

Παν.Συ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ
ΔΩΣΤΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!