Ευχαριστούμε Μάριε Ηλία

Το 2013 σηματοδοτεί το τέλος εποχής και για έναν παίκτη γέννημα-θρέμμα του ΑΠΟΕΛ. Αναφερόμαστε στον Μάριο Ηλία ο οποίος αποχωρεί από την ομάδα μας μετά από 15 χρόνια στα οποία όπως γράφει και ο ίδιος έδωσε και πήρε πάρα πολλά. Ο χρόνος συμμετοχής του Μάριου τα τελευταία χρόνια μειωνόταν όλο και περισσότερο αλλά αυτό που τον έκανε να ξεχωρίζει ήταν πάντα η ετοιμότητα του να δώσει λύσεις και μάλιστα ποιοτικές στις λίγες φορές που χρειάστηκε. Ο Μάριος κατά τη διάρκεια της δεκαπενταετίας έζησε τον ΑΠΟΕΛ στις καλές του αλλά και στις στραβές του. Στο διάστημα αυτό βοήθησε με το δικό του τρόπο. Συνηθίσαμε να λέμε ότι ήξερε πέντε και έπαιζε οκτώ για να τονίζουμε ότι με την εξυπνάδα και ψυχή του μπορούσε να αντισταθμίζει τα αγωνιστικά του κενά.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει τα καθοριστικά του τέρματα σε Κύπρο και Ευρώπη αλλά και το πέναλτι που κέρδισε με την Κοπεγχάγη στο επικό 3-1;

Ο Μάριος αποχωρεί με ανάμεικτα αισθήματα. Περίμενε να τύχει καλύτερου χειρισμού από τη διοίκηση σε σχέση με τα απολύτως απαραίτητα. Δεν ήθελε να βολευτεί στο ρόστερ αλλά να του πουν τελεσίδικα αν συμπεριλαμβάνεται σε αυτό ή όχι.

Αντιλαμβανόμενος ότι ούτε αυτό πρόκειται να γίνει όπως επίσης και μια επίσημη ευχαριστήρια ανακοίνωση , ανάρτησε χτες στο facebook το ακόλουθο μήνυμα:

«Κάπου εδώ τελειώνει μια καριέρα 15 χρόνων στην ιδέα που λέγετε ΑΠΟΕΛ. Έχω δώσει πολλά αλλά και πάρει πάρα πολλά όλα αυτά τα χρόνια. Εκτίμηση, αγάπη από τον κόσμο… Είμαι χαρούμενος και παράλληλα περήφανος που ο θεός με αξίωσε να αγωνιστώ για το μεγαλείο του ΑΠΟΕΛ. Οι αναμνήσεις πάρα πολλές, πίκρα-στεναχώρια, αλλά και αξέχαστες στιγμές χαράς. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που με ανέχτηκε με τα καλά και τα κακά μου. Το ΑΠΟΕΛ ανήκει στον κόσμο του. Καλή αρχή και καλή επιτυχία..»

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!