Εφησυχασμός ή πίστη στην ομάδα;

Η συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών μας θεωρεί ότι ο αγώνας με τη Δόξα είναι ο πιο εύκολος από τους τρεις που μας απομένουν για να ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Αυτό επιβεβαιώνεται και μέσω του σχετικού δημοψηφίσματος που διεξάγεται από τη Δευτέρα στο site μας, αφού μόνο το 18% των συμμετεχόντων θεωρεί τον Κυριακάτικο αγώνα το δυσκολότερο. Όπως θα ανάμεναν οι περισσότεροι (έχει ο καιρός γυρίσματα) σχεδόν οι μισοί οπαδοί μας θεωρούν ότι ο πιο δύσκολος αγώνας θα είναι αυτός με τον Ολυμπιακός. Όλα αυτά είναι λίγο πολύ αναμενόμενα και το ζητούμενο είναι να επιβεβαιώσουμε τις προβλέψεις που θέλουν τον ΑΠΟΕΛ να κερδίζει τη Δόξα. Πρόκειται για μια ομάδα που βρίσκεται σχεδόν και με τα δυο πόδια στη δεύτερη κατηγορία και της οποία οι εναπομείναντες αγώνες δεν αφήνουν περιθώρια για όνειρα. Αυτό λέει η λογική αλλά επειδή η μπάλα είναι πόρνη και στρογγυλή οι ποδοσφαιριστές μας καλούνται να παρουσιαστούν σοβαροί. Αυτό θα επιχειρήσει να περάσει και δημόσια ο Γιοβάνοβιτς στη σημερινή δημοσιογραφική του αφού γνωρίζει ότι δεν επιτρέπεται η χαλάρωση.

Οι απουσίες λόγω τραυματισμών είναι σημαντικές αλλά όπως γράψαμε και χτες δεν μπορούν να αποτελέσουν δικαιολογία αλλά κίνητρο για να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Όπως και στον αγώνα με την Πέγεια που επίσης αποχαιρετά την κατηγορία ένα γρήγορο τέρμα μπορεί να οδηγήσει σε μεγάλο σκορ αφού οι αντίπαλοι δεν θα έχουν κίνητρο και δύναμη να αντιδράσουν..

Δεν υπάρχουν απόκριες και τριήμεροΚάθε φορά που ο ΑΠΟΕΛ επιστρέφει στην πρώην του έδρα υπάρχει ένας λόγος παραπάνω να πάμε γήπεδο. Στην προκειμένη το ότι υπάρχει αργία την επόμενη του αγώνα δεν μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία για όσους θέλουν να δουν την ομάδα μας να κατακτά το πρωτάθλημα. Αν όλα πάνε καλά και με τις καιρικές συνθήκες είναι σίγουρο ότι θα διαθέσουμε και τα έξι χιλιάδες εισιτήρια που μας αναλογούν κάτι που θα κάνει και αυτή τη φορά το συγκεκριμένο γήπεδο έδρα μας.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!