Εφιαλτικό το σενάριο μη ενίσχυσης

Εκεί που όλοι αναμένουν να προκύψει κάτι ουσιαστικό στο θέμα μεταγραφικής ενίσχυσης ήρθε η δήλωση του Γεωργίου να μας  προσγειώσει ανώμαλα. Ο εκ των αντιπροέδρων εκτίμησε ότι πολύ δύσκολα θα πραγματοποιηθεί μεταγραφή τις επόμενες μέρες παρά τις έντονες προσπάθειες που γίνονται από τον προπονητή και τον υπεύθυνο προγραμματισμού. Δικαιολογώντας τη θέση του ανέφερε ότι ένα από τα πολλά απαιτούμενα του προπονητή είναι να βρεθεί παίκτης που θα μπορεί να βοηθήσει άμεσα την ομάδα όπως έγινε και με την περίπτωση Σόουζα, κάτι που ίσως δεν γίνει εφικτό. Αντιλαμβανόμαστε τις δυσκολίες που υπάρχουν ιδιαίτερα αν αναλογιστεί κανείς και το πόσο απαιτητικός είναι ο Γιοβάνοβιτς σε τέτοιες περιπτώσεις. Δεν μπορούμε όμως να μην κρίνουμε ως πισωγύρισμα και αποδυνάμωση της ομάδας το ενδεχόμενο να μην αποκτηθεί κάποιος παίκτης. Η αποχώρηση του Γιάχιτς επιβάλει την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή έτσι ώστε η ομάδα να έχει εναλλακτική επιλογή σε μια από τις θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση.

Οι θέσεις είναι δυστυχώς περισσότερες από μια αλλά ο Γιοβάνοβιτς έκρινε για τους λόγους που αναλύσαμε και χτες ότι η μεγαλύτερη ανάγκη είναι για την επιθετική γραμμή. Ο ΑΠΟΕΛ λοιπόν που έχει έσοδα ρεκόρ τη φετινή χρονιά και που μετά από πολλά χρόνια πούλησε παίκτη στο εξωτερικό, καλείται να κινήσει γη και ουρανό προκειμένου να καταφέρει στις λίγες μέρες που έχουν μείνει να ενισχυθεί.

Σε διαφορετική περίπτωση κανείς δεν μπορεί να πείσει ότι η ομάδα μειώνει τις πολύ καλές πιθανότητες που έχει για να κατακτήσει το πρωτάθλημα που είναι και ο σημαντικότερος στόχος.

Σήμερα η επέμβαση στον Μαντούκα

Όπως ανακοινώθηκε από χτες ο Μαντούκα θα υποβληθεί σήμερα σε επέμβαση στους προσαγωγούς έτσι ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί εδώ και καιρό. Η επιστροφή του στην Κύπρο όπως και στην περίπτωση των άλλων Βραζιλιάνων θα είναι άμεση και το ζητούμενο είναι πότε θα μπορέσει να επανέλθει. Θεωρείται βέβαιο πάντως ότι θα είναι εκτός πλάνων τις επόμενες 15-20 μέρες.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!