Εφ όλης της ύλης

Στείλτε στο [email protected] τις απόψεις σας για τα όσα καλά ή στραβά συμβαίνουν στο ΑΠΟΕΛ και θα θέλατε να δημοσιευθούν στο apoel.net. To κείμενο πρέπει να είναι σε ελληνικούς χαρακτήρες και να μην περιέχει ύβρεις.

Κατακτήσαμε αισίως το 2ο  συνεχόμενο double και 3ο συνεχόμενο πρωτάθλημα. Πέρσι τέτοιο καιρό έγραφα εδώ «Τελικά μας θέλει, δεν εξηγείται διαφορετικά», φέτος διερωτώμαι αν έγινε το ίδιο πράγμα, κάτι όπως στην κλήρωση που μπήκαμε στους ομίλους του Europa League, κάτι σαν το περσινό ξεκίνημα για τους ομίλους του CL όπου καταφέραμε με δόση τύχης να γυρίσουμε παιχνίδια ή κάτι άλλο! Επειδή όμως κάποια πράγματα δεν πρέπει να αφήνονται στην τύχη καλό είναι να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους.

Χαίρομαι που η πρώτη διαπίστωση του νέου προπονητή μας είναι ότι «έμεινε έκπληκτος όταν έμαθε τα ποσά που πληρώνει η διοίκηση σε μισθούς ποδοσφαιριστών»  αυτό που φωνάζουμε κάποιοι εδώ και χρόνια! Εν συντομία:

Διοίκηση: Μεταγραφές πανικού,  χωρίς ουσία και υπό την απειλή των περιβόητων managers (που έκαναν τα παλλούτζια τους χρυσά!) και περίεργες συναλλαγές κάτω από το τραπέζι. Δεν γίνεται το 50% του ποσού που δαπανάται για έναν παίκτη να πηγαίνει σε προμήθειες, κάτι βρωμά…

Τεχνική ηγεσία: Από καιρό Γιοβάνοβιτς δεν είχαμε  όραμα, δεν προωθήθηκε κανένας παίκτης από τις Ακαδημίες ενώ ανακαλύψαμε τυχαία τον Αντωνιάδη αφού σπαταλήσαμε εκατοντάδες χιλιάδες. Υπάρχουν παίκτες αλλά τα συμφέρονται είναι πολλά…

Παίκτες: Το να αμείβονται κάποιοι ποσά πέραν των €600.000 για 3 χρόνια χωρίς να έχουν ουσιαστική συμμετοχή και οι αποδόσεις τους κυμαίνονται σημαντικά είναι προκλητικό. Το ΑΠΟΕΛ δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα ούτε γηροκομείο. Έπαιξαν και πληρώθηκαν ΑΔΡΑ, τους ευχαριστούμε αλλά τώρα μπορούν βρουν τον επόμενο σταθμό τους (όποιος θέλει να τους κρατήσει μπορεί να τους πληρώνει από την τσέπη του!).

Ακαδημίες: Βλέπουμε με αγανάκτηση τους παίκτες των ακαδημιών μας να διαπρέπουν σε άλλες ομάδες και σε συνάρτηση με ότι έγινε με τα ρεζιλίκια των  U19, που ταξίδεψαν φέτος στο εξωτερικό, καταλαβαίνει κάποιος ότι δεν παίζουν και ούτε προωθούνται οι καλύτεροι (όποιος έχει το μεγαλύτερο μέσο…)

Οπαδοί: Κάποτε στα «τσιμέντα του Μακαρίου» ήμασταν λίγοι και καλοί, ευτυχώς θα έρθει η κάρτα οπαδού για να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα, διότι έχουμε γίνει φυτώριο αναρχίας…

Γήπεδο: Πέρασαν €100.000.000 από τα χέρια μας τα τελευταία 6 χρόνια και δεν έχουμε ένα προπονητικό κέντρο… είμαστε γελοίοι…

Με αυτά και αυτά επαναλαμβάνω ότι όπως από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα στο Κυπριακό ποδόσφαιρο από τύχη δεν βρισκόμαστε στην ίδια μοίρα με άλλες ομάδες που έχουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Να είσαστε σίγουροι ότι στα δύσκολα κανείς δεν θα βάλει το χέρι στην τσέπη και αν το βάλει θα πρέπει να έχει! Ανεβάσαμε το επίπεδο και είμαστε πιο απαιτητικοί για αυτό ΟΛΟΙ να αλλάξουν νοοτροπία σε οποιαδήποτε από τις πιο πάνω κατηγορίες και αν ανήκουν (εάν δεν μπορούν να πάν σπίτι τους).

ΥΓ  Το ΑΠΟΕΛ μας χαρίζει ξεχωριστές στιγμές αλλά πηγαίνουμε γήπεδο για να απολαύσουμε ποδόσφαιρο, πράγμα που φέτος έγινε σε ελάχιστες περιπτώσεις, δίκαια αγανακτήσαμε για αυτό τον λόγο ξεκαθάρισμα χθες!

ΓΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!