Εύκολη κλήρωση και η απαραίτητη διάψευση

Τυχερό μπορεί να χαρακτηριστεί το ΑΠΟΕΛ αφού κληρώθηκε να αντιμετωπίσει τον Όλυμπο Ξυλοφάφου στα πλαίσια του τέταρτου γύρου του κυπέλλου Κύπρου. Σε αντίθεση με άλλες χρονιές που είτε σε φάση ομίλων ή σε αγώνες νοκ αούτ μας τύγχαναν οι δυσκολότερες κληρώσεις αυτή τη φορά αποφύγαμε ομάδες πρώτης κατηγορίες και εναντίον του Όλυμπου ο προπονητής θα έχει την ευκαιρία να ξεκουράσει κάποιους και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε άλλους. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 23, 24 και 25 Οκτωβρίου και οι επαναληπτικοί στις 30 και 31 Οκτωβρίου και 1η Νοεμβρίου.

Η χτεσινή μέρα πέραν της κλήρωσης είχε και την επίσημη ανακοίνωση σχετικά με την ανανέωση και επέκταση της συνεργασίας με τον Κωνσταντίνο Μακρίδη. Διαμέσου της επίσημης ανακοίνωσης η διοίκηση για τους δικούς της καλούς λόγους επιχειρεί να διαψεύσει τις αναφορές που έγιναν από την πρώτη στιγμή πως η παραμονή του Μακρίδη εξυπακούει ένα ποσό που όμοιο του δεν έχει δοθεί προηγουμένως σε Κύπριο παίκτη.

Η ανάγκη να ελεγχθούν οι λεπτές ισορροπίες μέσα στην ομάδα και κυρίως αυτές ανάμεσα στις οικονομικές απολαβές των Κυπριών παικτών όπως επίσης και κάποιοι άλλα λόγοι οδήγησαν στη σχετική αναφορά περί ανυπόστατων πληροφοριών.

Από σήμερα όλοι πλην των διεθνών επιστρέφουν στις προπονήσεις οι οποίες μέχρι την Παρασκευή θα γίνονται υπό την καθοδήγηση του Χατζηλούκα αφού ο Μαρίνος Ουζουνίδης εκμεταλλεύτηκε τη διακοπή για να βρεθεί λίγες μέρες κοντά στην οικογένεια του. Όσον αφορά τους διεθνείς οι Μορφής, Ηλία, Σατσιάς, Μακρίδης και Μιχαήλ θα απουσιάζουν μέχρι και την ερχόμενη εβδομάδα και το ζητούμενο όπως πάντα είναι επιστρέψουν χωρίς κανένα πρόβλημα τραυματισμού.

Αναμονή για Μάριο Ηλία
Κάθε άλλο παρά τυχαία μπορεί να θεωρηθεί η δήλωση που έκανε μετά τον αγώνα με τη Σαλαμίνα ο Ουζουνίδης πως όποιος χαλά το κλίμα στην ομάδα δε θα έχει θέση σε αυτή. Ο προπονητής θεωρεί πως αυτό συμβαίνει με τον Μάριο Ηλία ο οποίος αν και απουσιάζει με την Εθνική αναμένει να δει αν θα επιβεβαιωθούν οι φήμες που τον θέλουν να μην υπολογίζεται ούτε και από τη διοίκηση πλέον.

___________________________________________________

Ανακοίνωση Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛ
Μετά από έκτακτη συνεδρία του Δ.Σ του Πανελλήνιου Συνδέσμου Φιλάθλων ΑΠΟΕΛ αποφασίστηκε όπως αποδεκτούμε το κάλεσμα του προέδρου της εταιρείας, ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο ΛΤΔ, κ. Ζιβανάρη, για ενότητα και στήριξη προς την ομάδα. Παρόλο που οι ατυχείς δηλώσεις του προπονητή της ομάδας, του Δημήτρη Δασκαλάκη, και ιδιαίτερα του κ. Τάκη Αντωνίου ήταν το λιγότερο προσβλητικές προς την ιστορία του συνδέσμου εμείς δεν θα δώσουμε συνέχεια και θα παραμείνουμε δίπλα στην ομάδα τόσο ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας.

Εκ του Δ.Σ του Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛ,

Σπύρος Σωτηρίου,
Πρόεδρος

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!