Ζεβλάκοφ, Γκριτσάροφ, Μπρέσκα και Μπόρδα

Το 2008 ο Ιβάν είπε στη διοίκηση να αποκτήσει τον Μπέντζαμιν Ονουάτσι που είχε στο παλμαρέ του δύο καλές χρονιές σε μια μικρή ομάδα της Ελλάδας όπως ήταν ο Ιωνικός. Η Ομόνοια την ίδια χρονιά αποκτούσε τον Οκκά και το Νικουλέσκου με παλμαρέ από «χρυσάφι». Το 2008 φέραμε και τον Ζεβλάκοφ που πριν έρθει στον ΑΠΟΕΛ πέτυχε 3ή 4 γκολ σε μια μικρή ομάδα στο Βέλγιο. Το 2009 ο Γιοβάνοβιτς έφερε τον Γκριτσάροφ από μια μικρή ομάδα του Ισραήλ και η Ομόνοια τον Καρυπίδη από την Σκωτία. Και τι δεν άκουσε ο προπονητής μας με εκείνες στις επιλογές αφού όλοι είχαμε σαν μέτρο σύγκρισης τι έκανε η Ομόνοια. Με το Ζεβλάκοφ και τον Γκριντσάροφ πήγαμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, πανηγυρίσαμε πρωταθλήματα και κατάφεραν να βγάλουν το ψωμί τους δικαιώνοντας τον προπονητή.

Μπορούμε να βρούμε και άλλα παραδείγματα όπως επίσης και παραδείγματα που την πάθαμε και εμείς με κάποιες μεταγραφές που τις θεωρήσαμε ψηλού επιπέδου αλλά αποδείχθηκαν «πατάτες» στο γήπεδο. Θυμηθείτε τι λέγαμε για τον Μάριο Μπρέσκα και πόσο μας βοήθησε.

Αυτή είναι η αιώνια νοοτροπία μας. Ποτέ μα ποτέ όμως δεν είναι σωστό να καταδικάζουμε ένα προπονητή για μια μεταγραφή. Τον Ιβάν θα τον κρίνουμε όταν ο Ισπανός αμυντικός που μας έφερε δεν θα κλωτσήσει μπάλα. Τότε και μόνο θα ζητήσουμε από τον προπονητή μας να λογοδοτήσει γιατί επέλεξε ένα ποδοσφαιριστή από τη β΄κατηγορία της Ισπανίας ( αλήθεια παρακολούθησε κανένας μας  αυτό το πρωτάθλημα για να δει το επίπεδο του;) να αντικαταστήσει τον μεγάλο Πάολο Ζόρζε..

Μήπως, λέμε μήπως ο Ιβάν δεν ξέρει ότι μέτρο σύγκρισης για το Ζουέλα και τον Μπόρδα θα είναι ο Ζόρζε; Λέτε να είναι τόσο τρελός και άσχετος ο Γιοβάνοβιτς;Ηρεμήστε παιδιά και προσγειωθείτε. Σας συστήνουμε να δώσετε και να δώσουμε λίγο χρόνο στον Μπόρδα και στον κάθε άλλο Μπόρδα πιθανόν να έρθει προτού αποφασίσουμε να τους βγάλουμε σκάρτους και να τους διώξουμε.

 Σας συστήνουμε ακόμα να πιστώσετε και να πιστώσουμε τον προπονητή μας με καλή διάθεση και επιθυμία να ξαναφτιάξει σωστά την ομάδα μας.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!