Ζητά χρόνο για να μας κάνει περήφανους

Αντιλαμβανόμενος ότι οι δεσμεύσεις που έκανε τους πρώτους τρεις μήνες πήγαν στον κάλαθο των αχρήστων, ο Σέρτζιο ζητά πλέον χρόνο για να μας κάνει περήφανους. Αυτό ήταν ουσιαστικά το μήνυμα του στη δημοσιογραφική διάσκεψη που έδωσε στο Ισραήλ με αφορμή τον αυριανό αγώνα. Ο Πορτογάλος θέλοντας προφανώς να νιώσει καλύτερα για τα χάλια που παρουσιάζει ο ΑΠΟΕΛ εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, μας θύμισε ότι τον μοναδικό τίτλο που διεκδικήσαμε τον κατακτήσαμε! Αρχικά ανέφερε: Θα δουλέψουμε σκληρά για να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Θα παίξουμε για την φανέλα και τους οπαδούς μας, πάντα σε ομαδικό πνεύμα. Ο θόρυβος που γίνεται δεν μας επηρεάζει. Ό,τι έχουμε να το αποδείξουμε, θα το αποδείξουμε. Δουλεύουμε σκληρά, όμως χρειάζεται χρόνος για να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Το μοναδικό τίτλο που διεκδικήσαμε, τον κερδίσαμε. Κανένας δεν γίνεται πρωταθλητής με το να χάσει ή να κερδίσει δυο παιχνίδια.

Για την Μακάμπι: Είναι για μια πολύ δυνατή και ποιοτική ομάδα. Γνωρίζω τον προπονητή τους και κάνει πολύ καλή δουλειά. Οι ποδοσφαιριστές της είναι τεχνικοί και γρήγοροι. Εμείς από την πλευρά μας, πρέπει να βελτιώσουμε την αγωνιστική μας συμπεριφορά και να κάνουμε το κάτι παραπάων για να έρθει το αποτέλεσμα

Για την πιθανή εντεκάδα: Μπορείτε να περιμένετε κάποιες αλλαγές.

Για το αν υπάρχει περιθώριο βελτίωσης: Φυσικά και υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Πιστεύω στις δυνατότητες της ομάδας μου και είμαι βέβαιος ότι σύντομα θα κάνουμε τους πάντες περήφανους.

Χαραλαμπίδης: Πάμε να κερδίσουμε

Είμαι πάρα πολύ θετικός. Είναι ένα παιγνίδι Ευρώπης. Είναι ιστορική στιγμή και μεγάλο το κίνητρο. Πάμε να κερδίσουμε. Δεν ήρθαμε για τουρισμό, θέλουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση. Αυτός είναι ο στόχος. Σε όλους αρέσουν αυτοί οι αγώνες. Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια και η ομάδα μας ψάχνει ακόμη την ταυτότητά της. Οταν φοράς την φανέλα του ΑΠΟΕΛ, πάντα υπάρχει πίεση. Κλείνουμε τα αυτιά μας. Οταν είμαστε ενωμένοι, μπορούμε να κάνουμε πολλά.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!