ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ

Γιοβάνοβιτς εφ’ όλης της ύλης

Για δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναγκάστηκε να στρέψει την προσοχή και τα λεγόμενα του σε επισημάνσεις ή καλύτερα κατηγορηματικές δηλώσεις που έχουν να κάνουν με τις δυνατότητες της ομάδας. Τα μουρμουρητά του κόσμου και τα γραφόμενα μερίδας τύπου με αφορμή την ισοπαλία με Άχνα και την ήττα με τη Σάλκε φαίνεται ότι ακόμα ενοχλούν τον προπονητή μας έστω και αν στη συνέχεια ήρθε η νίκη και η πολύ καλή απόδοση με την ΑΕΛ. Δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά η δήλωση του «Δέχομαι την κριτική, αλλά δεν δέχομαι από κανένα να αμφισβητεί αυτή την ομάδα». Ουσιαστικά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς επιχειρεί εκ νέου να στείλει το δικό του μήνυμα πίστης και εμπιστοσύνης τόσο στην ομάδα όσο και σε κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά έχοντας πλέον και τον αγώνα με την ΑΕΛ να λειτουργεί υπέρ της θέσης του και να καλεί ακόμα και τα μέσα ενημέρωσης που καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΑΠΟΕΛ να πιστώσουν την ομάδα μας και την προσπάθεια που κάνει.

Το που σταματά η κριτική και που αρχίζει η αμφισβήτηση για τις δυνατότητες της ομάδας μας είναι κάτι για το οποίο ο καθένας έχει τις απόψεις του και όπως έχουμε πει ξανά ο χρόνος και η απόδοση μέσα στο γήπεδο είναι ο καλύτερος κριτής. Το φετινό ΑΠΟΕΛ έχει μεγάλες δυνατότητες και είναι σίγουρα ισχυρότερο του περσινού. Το τι έχει συμβεί τους τελευταίους μήνες τόσο στο ΑΠΟΕΛ όσο και στους ανταγωνιστές μας και πως αυτό επηρεάζει πρόσωπα και καταστάσεις είναι κάτι που δεν μπορεί κανένας να αμφισβητήσει. Όμως το πρωτάθλημα έχει αρχίσει και ο προπονητής μας πολύ σωστά ζητά πίστη και στήριξη στην ομάδα.

>

Από εμάς εξαρτάται
Αυτό ήταν ουσιαστικά το μήνυμα που έστειλε και για τον Κυριακάτικο αγώνα με την ΑΕΠ, αφού ναι μεν αναγνώρισε τη δυναμικότητα του αντιπάλου αλλά τόνισε ότι ένα καλό ΑΠΟΕΛ μπορεί να πετύχει το στόχο του που είναι η νίκη. Όπως αναμενόταν ο Σεγκιρί δεν υπολογίζεται ούτε και αυτή την εβδομάδα, ενώ μάχη με τον χρόνο κάνει ο Μιχαήλ που και αν ακόμα προλάβει δύσκολα θα είναι στην εντεκάδα. Ο τραυματισμός του Μιροσάβλιεβιτς χαρακτηρίστηκε περίεργος από τον προπονητή μας αλλά όλα δείχνουν ότι θα ηγηθεί της επιθετικής γραμμής.

Τέλος για ακόμα μια φορά έγινε αναφορά στον Σατσία και τη θέληση του να επιστρέψει στην ομάδα το συντομότερο, αλλά και να τονίζεται η ανάγκη να δοθεί χρόνος στον αρχηγό έτσι ώστε να καλύψει σταδιακά το χαμένο έδαφος από την έλλειψη αγώνων.

_____________________________________________________________

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ
ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΠΑΦΙΑΚΟ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!