Ζητούμενο η αποτελεσματικότητα

Την Πέμπτη υποδεχόμαστε στο ΓΣΠ την Αάλεσουντ και το ζητούμενο είναι μια νίκη που θα κάνει πιο εύκολο το έργο της ομάδας μας στο επαναληπτικό που έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες λόγω του αγωνιστικού χώρου. Οι παίκτες μας έχασαν αρκετές ευκαιρίες στον προηγούμενο εντός έδρας αγώνα με τη Σένιτσα θα πρέπει να παρουσιαστεί συγκεντρωμένοι την Πέμπτη έτσι ώστε να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο το πλεονέκτημα της έδρας. Οι επιδόσεις της Αάλεσουντ δείχνουν ότι δεν έχει την καλύτερη δυνατή αμυντική γραμμή αφού σε κάθε αγώνα δέχεται τέρμα, κάτι το οποίο πρέπει να εκμεταλλευτούμε. Η αποκρυπτογράφηση της Αάλεσουντ από το τεχνικό τιμ δεν περιορίζεται σε τόσο γενικές παρατηρήσεις αφού ο Γιοβάνοβιτς και οι συνεργάτες του έχουν ετοιμάσει τη σχετική ανάλυση που θα μεταφέρουν από σήμερα και στους παίκτες. Ζητούμενο η καλύτερη δυνατή προετοιμασία έτσι ώστε να τους χτυπήσουν εκεί που είναι αδύναμοι.

Είναι δεδομένο ότι όπως και στην προηγούμενη φάση η πρόκριση εξαρτάται αποκλειστικά από την απόδοση που θα έχει ο ΑΠΟΕΛ και στους δυο αγώνες. Οι Νορβηγοί είναι πιο έτοιμοι αφού το πρωτάθλημα τους βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο αλλά η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δυο ομάδες είναι δεδομένη.

Ακόμα και με την αμυντική μας γραμμή να βρίσκεται σε φάση αναδιοργάνωσης, ο ΑΠΟΕΛ έχει τους παίκτες που μπορούν να ανταπεξέλθουν με τρόπο που να βοηθηθούν και οι νέοι. Ο Αλμέιδα και οι υπόλοιποι που αποτελούν τη μεσοεπιθετική γραμμή θα πρέπει να βρεθούν στην καλή τους μέρα για να πάλε όλα καλά. Πέραν του Βραζιλιάνου πρέπει να τονίσουμε και την ανάγκη να πάρει πρωτοβουλίες και ο Μπεναχούρ με τρόπο που να κάνει την ομάδα απρόβλεπτη.

Το επισημαίνουμε γιατί η κακή μεσοεπιθετική λειτουργία της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο στη Σλοβακία, πέρασε σε δεύτερη μοίρα.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!