Ζητούμενο η ετοιμότητα και όχι μόνο

Το πρόγραμμα προπονήσεων όπως έχει καθοριστεί από την ημέρα που άρχισε η προετοιμασία έχει ως μεγαλύτερο στόχο την μέγιστη δυνατή ετοιμότητα της ομάδας στο τέλος Ιουλίου. Ο τρίτος προκριματικός του Champions League είναι το ορόσημο για τον ΑΠΟΕΛ αφού πρέπει να βρεθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ο πρώτος αγώνα είναι στις 29 Ιουλίου και ο επαναληπτικός στις 5 Αυγούστου. Μέσα από τις δηλώσεις τους οι παίκτες τονίζουν ότι θα είναι έτοιμοι ενόψει του τρίτου προκριματικού. Και αυτοί με τη σειρά τους ξέρουν ότι δεν η ετοιμότητα από πλευράς φυσικής κατάστασης είναι μια παράμετρος που θα παίξει ρόλο ιδιαίτερα αν βρεθούμε αντιμέτωποι με ομάδα που θα έχει επίσημους αγώνες στα πόδια της.

Μέσα στα πλαίσια της ετοιμότητας είναι και η ανάγκη να παρουσιαστούμε με σωστό αγωνιστικό πλάνο που θα μας επιτρέψει να είμαστε αποτελεσματικοί. Ο κορμός της ομάδας παρέμεινε ο ίδιος γεγονός που διασφαλίζει την απαιτούμενη ομοιογένεια. Σε αντίθεση με την περσινή προσπάθεια ο ΑΠΟΕΛ θα στηριχτεί σε ένα γκρουπ παικτών που γνωρίζει ο ένας πολύ καλά τον άλλο.

Η καθυστερημένη ενσωμάτωση του Ντε Βινσέτι κρίνεται διαχειρίσιμη ενώ η προσθήκη του Καρλάο φαίνεται ότι δίνει την ποιότητα που θέλουμε στο κέντρο της άμυνας. Εννοείται ότι έπρεπε να είχαμε και τον επιθετικό που θα σήκωνε το βάρος αλλά αυτό δεν έγινε κατορθωτό.

Επιμέρους προβλήματα αφορούν την ετοιμότητα των Αλωνεύτη και Εφραίμ που προορίζονταν για βασικοί στους συγκεκριμένους αγώνες κάτι που επίσης δεν θα συμβεί.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!