Ζητούμενο η σταθερότητα

Έστω και αν κάποιοι μας χαρακτηρίζουν από απαιτητικούς μέχρι και αχάριστους εμείς θα εξακολουθήσουμε να βάζουμε τον πήχη εκεί που οι προγραμματικές δηλώσεις των υπευθύνων τοποθετούν τις προσδοκίες και απαιτήσεις όλων μας. Η μέχρι σήμερα βαθμολογική συγκομιδή του ΑΠΟΕΛ είναι κάτι περισσότερο από ικανοποιητική έστω και να υπήρξαν οι απρόσμενες απώλειες στην αρχή. Η ομάδα μας δείχνει να είναι φτιαγμένη για τα δύσκολα αφού τα πρώτα δείγματα γραφής από τα λεγόμενα ντέρμπι είναι τα καλύτερα δυνατά. Μπορεί στους αγώνες με Ανόρθωση και ΑΕΛ να μην είχαμε φοβερή απόδοση αλλά είχαμε όλα τα άλλα που απαιτούνται για να έρθει το ζητούμενο που είναι οι βαθμοί. Και στους δυο αγώνες είχαμε ένα άσχημο πρώτο ημίχρονο αλλά στην επανάληψη αντιδράσουμε σωστά καταφέρνοντας μάλιστα στον τελευταίο αγώνα να ανατρέψουμε το σκορ.

Η ποιότητα της ομάδας και η ικανότητα συγκεκριμένων παικτών σε συνδυασμό με αυτό που κάποιοι χαρακτηρίζουν ως η καρδιά του πρωταθλητή έφεραν την ομάδα μας μια ανάσα από την κορυφή. Πολλοί και περισσότερο από όλους οι ομονοιάτες δεν περίμεναν μια τέτοια εξέλιξη και ο πανικός είναι ευδιάκριτος σε όλους είτε πρόκειται για τη διοίκηση είτε για τους ελεγχόμενους δημοσιογράφους τους. Δείχνουν παράλληλα διαθετημένοι να κάνουν τα πάντα για να κρατηθούν στην κορυφή και αυτό είναι κάτι που πρέπει να μας δώσει ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο.

Παρασκηνιακά τις τελευταίες εβδομάδες επιχειρείται εκφοβισμός των διαιτητών έτσι ώστε αυτοί να «φροντίσουν» να σταματήσει να διαμαρτύρεται η ομόνοια. Οι Κουτσοκούμνης και Κούμας αποδεικνύονται ευάλωτοι στις πιέσεις που εξασκεί η ομάδα του κυβερνών κόμματος αφού όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αντιπρόσωπος της ομόνοιας ίσως και παράτυπα συμμετέχει στις συνεδρίες της εκτελεστικής επιτροπής.

Η συνέχεια έχει ακόμα ένα ντέρμπι με τον Απόλλωνα ο οποίος έρχεται στη Λευκωσία με στόχο το βαθμολογικό κέρδος. Αυτό σημαίνει ότι όσο πιο νωρίς ξεχάσουμε το μεγάλο διπλό μέσα στο Τσίρειο τόσο πιο εύκολα θα είναι τα πράγματα. Τα πάντα εξαρτώνται από το ΑΠΟΕΛ και είναι για αυτό που με καλή απόδοση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα θα πάρουμε αυτό που θέλουμε. Η αποστολή μας δε θα είναι εύκολη αφού η ομάδα θα στερηθεί της βοήθειας χιλιάδων οπαδών μας αφού η μέρα και ώρα διεξαγωγής του αγώνα τους απαγορεύει να βρεθούν στο γήπεδο.

Όσον αφορά τους τραυματίες οι Αλεξάνδρου και Κόντης δεν προλαβαίνουν τους επόμενους δυο αγώνες (Απόλλων και Chelsea ) και ο στόχος είναι όπως ο πρώτος να είναι έτοιμος στον αγώνα με την ομόνοια. Για ακόμα μια φορά το επίσημο ΑΠΟΕΛ προτιμά να ενημερώνει για ένα τόσο σοβαρό θέμα με προφορικές δηλώσεις μελών του δ.σ και όλοι ελπίζουν έστω και αυτές να είναι αξιόπιστες.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!