Ζητούμενο η συνέπεια

Η νίκη επί του Άρη ήταν μια καλή αρχή αλλά στο ΑΠΟΕΛ το ζητούμενο είναι η συνέπεια και η σταθερότητα που θα οδηγήσει την ομάδα σε καλύτερες μέρες. Αυτό στην πράξη ισοδυναμεί με νίκη την Κυριακή επί της ΕΝΠ αφού μόνον έτσι θα αποδείξουμε ότι μπορούμε να κρατηθούμε στη δεύτερη θέση αλλά και να μειώσουμε τη διαφορά από την κορυφή. Η ομάδα λόγω Γιοβάνοβιτς δείχνει αργά αλλά σταθερά σημάδια βελτίωσης κάτι που πρέπει να γίνει και στον επόμενο αγώνα για να σταματήσει το σερί των αγώνων χωρίς νίκη.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον τρίτο του αγώνα στο πάγκο και τον πρώτο στο ΓΣΠ θα έχει ακόμα περισσότερους παίκτες στη διάθεση του γεγονός που δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερη αισιοδοξία. και Σατσιάς, Κόντης και Φερναντές είναι οι τρεις παίκτες που δηλώνουν πανέτοιμοι και αναμένεται να επιστρέψουν στο αρχικό σχήμα. Ο Πορτογάλος επέστρεψε από την Αγγλία και όπως όλα δείχνουν δεν θα υπάρξει πρόταση από καμία ομάδα, οπότε θα πρέπει να αναθεωρήσει τις απόψεις και στάση του.

Σεγκιρί και Καψής δεν προλαβαίνουν και πάλι οπότε ο Σέρβος τεχνικός θα εμπιστευτεί τους Μοραίς και Μπρουσέρ στο κέντρο της άμυνας. Και οι δυο έδειξαν στον αγώνα κυπέλλου ότι μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις και εναντίον της ΕΝΠ θα έχουν δυσκολότερο έργο.

>

Τέλος όλοι ελπίζουν ότι αυτή τη φορά θα σπάσει το ρόδι και με τους δυο επιθετικούς μας οι οποίοι βλέπουν δίχτυα με τα κιάλια τον τελευταίο καιρό. Μαχλάς και Ζε Κάρλος, θέλουν και προσπαθούν πολύ μέσα στον αγωνιστικό χώρο αλλά τους λείπει αυτό που για κάθε επιθετικό θεωρείται απαραίτητο.

5 Φεβρουαρίου για ψήφο εμπιστοσύνης
Αφού διευθετήθηκαν τα διαδικαστικά, η διοίκηση προετοιμάζεται πυρετωδώς για τη συγκεκριμένα μέρα η οποία θεωρείται σημαντική αφού θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό ποιοι και πως θα διοικήσουν την ομάδα μας τα επόμενα χρόνια. Η διοίκηση Ζιβανάρη θα επιδιώξει να εξασφαλίσει ψήφο εμπιστοσύνης ενώ παρασκηνιακά επιχειρεί τις τελευταίες μέρες να ισχυροποιηθεί. Η αποκάλυψη μας για βολιδοσκόπηση και θετικό έδαφος που βρήκε η περίπτωση Τορναρίτη, άρχισε από χτες να αναπαράγεται και σε άλλα μέσα ενημέρωσης, ενώ οι επαφές του προέδρου της εταιρείας δεν σταμάτησαν εκεί..

Σχόλιο για τις δηλώσεις Τάκη Αντωνίου
Με αφορμή χτεσινή δήλωση του εκπρόσωπου τύπου της εταιρείας στο Super Sport Fm θέλουμε να και εμείς με τη σειρά μας να πούμε ότι ποτέ δεν εκφράζαμε τις επίσημες θέσεις του ΑΠΟΕΛ. Στόχος μας τα τελευταία εννέα χρόνια είναι να ενημερώνουμε όπως εμείς θεωρούμε ορθότερα για ότι αφορά την αγαπημένη μας ομάδα και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε.

Όσον αφορά τις απόψεις που εξέφρασε ο κατά τα άλλα συμπαθέστατος και αξιοσέβαστος μας Τάκης Αντωνίου, έχουμε το δικαίωμα της διαφορετικής άποψης. Αυτός εξάλλου πληρώνεται και κάνει πολύ καλά τη δουλειά του, που είναι υποβαθμίζει τα στραβά και να υπερτονίζει τα θετικά.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!