Ζητούμενο η σωστή προσέγγιση

Το κίνητρο του να αγωνιστεί ένας ποδοσφαιριστής στο Nuevo Campo απέναντι στην Μπαρτσελονα σε επίσημο αγώνα για τους ομίλους του Champions League ίσως να αποτελεί και ένα από τα μεγαλύτερα του όνειρα καριέρας. Ο Ριισε, ένας καταξιωμένος ποδοσφαιριστής με χρόνια καριέρας σε κορυφαίους συλλόγους, δήλωσε ξεκάθαρα πριν λίγες μέρες ότι τα ονόματα των αντιπάλων του Ομίλου έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην απόφαση του να έρθει στον ΑΠΟΕΛ. Πόσο μάλλον για τους υπόλοιπους παίχτες της ομάδας μας που έχουν μια μοναδική ευκαιρία να ζήσουν την ατμόσφαιρα της πρώτης αγωνιστικής του ομίλου στην Βαρκελώνη απέναντι στους Μεσι, Νειμαρ και την παρέα τους. Αυτή η ξεχωριστή εμπειρία που όλοι στον ΑΠΟΕΛ θέλουν να ζήσουν την ερχόμενη Τετάρτη δεν πρέπει να σταθεί αιτία για απώλειες το Σάββατο. Ο Ερμής είναι η μόνη ομάδα που κατάφερε να μας κερδίσει φέτος και όπως και στην περσινή χρονιά αποτελεί ένα σοβαρό αντίπαλο που δεν δικαιούμαστε να υποτιμήσουμε. Η νίκη στην δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος και στον πρώτο αγώνα στην έδρα μας είναι η άμεση μας προτεραιότητα. Ο Δωνης σε δηλώσεις του πριν μερικές βδομάδες δήλωσε ξεκάθαρα ότι ο πρώτος στόχος του ΑΠΟΕΛ φέτος ήταν η πρόκριση στους Ομιλους και ακολούθως η κατάκτηση του τρίτου σερί πρωταθλήματος.

Από την στιγμή που πετύχαμε τον πρώτο στόχο, όλη η ομάδα έχει πλέον υποχρέωση να αφοσιωθεί στον επόμενο. Οι ποδοσφαιριστές μας οφείλουν να παραμερίσουν  την πρόκληση της ερχόμενης βδομάδας και να αγωνιστούν με πάθος και τόλμη απέναντι στην ομάδα του Φανιερου. Αν η ομάδα παρουσιαστεί στον αγώνα του Σαββάτου με επιφυλακτικότητα και χωρίς συγκέντρωση, τότε το όλο κλίμα ευφορίας που έχει δημιουργηθεί από τις πρόσφατες επιτυχίες, θα στιγματιστεί.

Ο κόσμος της ομάδας μας μετά και την φετινή στους ομίλους της κορυφαίας σωματειακής διοργάνωσης,  θέλει όσο ποτέ να δει τον ΑΠΟΕΛ να αγωνίζεται με την απαιτούμενη επαγγελματική νοοτροπία που αντιμετωπίζουν οι μεγάλοι σύλλογοι όλες τους τις παράλληλες αγωνιστικές υποχρεώσεις. Οι αντίπαλοι μας στην Κύπρο, ποντάρουν πολλά στην κούραση της ομάδας μας αλλά και στην πιθανή υποτίμηση μας στους αγώνες του εγχώριου πρωταθλήματος. Ας μην ξεχνάμε ότι oι επιτυχίες του ΑΠΟΕΛ δημιουργούν επιπλέον κίνητρα για κάθε αντίπαλο που αγωνίζεται απέναντι μας.

Πρώτα ο Ερμής και ακολούθως η Μπαρτσελονα. Κάθε νίκη στην Κύπρο μας φέρνει πιο κοντά στην κατάκτηση του τρίτου σερί πρωταθλήματος που θα μας φέρει πιο κοντά σε περισσότερα ταξίδια του χρόνου.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!