Ζητούμενο και η πειθαρχία

Ένα από τα χαρακτηριστικά του περσινού ΑΠΟΕΛ το οποίο έκανε δύσκολη την επίτευξη των στόχων και παράλληλα προκαλούσε αρκετές συζητήσεις ήταν η απειθαρχία. Τόσο επί Δώνη όσο και επί Φίνκ το στοιχείο της απειθαρχίας ήταν έντονο σε κάποιους αγώνες και εκδηλωνόταν με διάφορους τρόπους. Αρκετοί παίκτες μας ανεξαρτήτως εμπειριών και αγωνιστικής κατάστασης έδειχναν μεγάλη δυσκολία στο να προσαρμοστούν στις συνθήκες του αγώνα ενώ εύκολα έχαναν τη ψυχραιμία τους.

Οι πολλές και αδικαιολόγητες κίτρινες κάρτες ήταν ένα από τα πιο έντονα χαρακτηριστικά της ομάδας μας. Ακόμα και παίκτες όπως ο Μοράις έκανε αχρείαστα φαουλ ενώ εξίσου αχρείαστες ήταν και οι διαμαρτυρίες προς τους διαιτητές. Όλα αυτά είχαν αρνητικό αντίκτυπο στη ψυχολογία της ομάδας ενώ επηρεαζόταν και ο κόσμος που έβλεπε τους παίκτες να μην εκπέμπουν τη σιγουριά και άνεση που θα έπρεπε.

Θυμίζουμε τι παρέλαβε ο Πασιένσια γιατί είναι σημαντικό να δούμε έναν νέο ΑΠΟΕΛ όσον αφορά αυτό το κεφάλαιο. Η χαλαρότητα με την οποία αντιμετώπιζαν οι προκάτοχοι του το όλο θέμα ήταν μια παράμετρος που οδήγησε στην απόλυση τους ενώ ο Μαντούκα γνωρίζει από πρώτο χέρι αυτά στα οποία αναφερόμαστε.

Η κουλτούρα και οι σωστές προσεγγίσεις χτίζονται τώρα στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας και είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή για να δώσει το στίγμα της η νέα τεχνική ηγεσία.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!