Ζητούμενο και η ταχύτητα

Ένας από τους τρόπους με τους οποίους η ομάδα μας θα μπορέσει να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τον προβλεπτό τρόπο ανάπτυξης που μας έχει συνηθίσει είναι να προστεθεί το στοιχείο της ταχύτητας. Με τον όρο αυτό αναφερόμαστε τόσο στη δυνατότητα κάποιων παικτών να κινούνται γρήγορα με ή χωρίς την μπάλα αλλά και τον τρόπο ανάπτυξης. Η στελέχωση της ομάδας έγινε έχοντας και αυτή την ανάγκη ως ζητούμενο και είναι για αυτό που αποκτήθηκαν παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν.

 

Οι Βάντερ και Λεάλ είναι οι πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις παικτών αφού έχουν σαν κύριο χαρακτηριστικό τους την ταχύτητα. Ανεξαρτήτως σχηματισμού και διάταξης ο ΑΠΟΕΛ χρειάζεται μέσους και ειδικότερα τους ακραίους να είναι παίκτες που μπορούν να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα. Η απουσία του Αλωνεύτη καθώς και το ότι κανείς δεν ξέρει πόσο θα βοηθήσει φέτος ρίχνουν το βάρος στους υπόλοιπους.

Ο Ντε Βινσέτι είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση παίκτη αφού ο Πασιένσια επιχειρεί να επαναπροσδιορίσει το ρόλο του μέσα στην ομάδα. Η πιθανή μετακίνηση του στον κεντρικό άξονα θα δώσει τη δυνατότητα στην ομάδα να είναι ακόμα πιο δημιουργική αφού είναι παίκτης που μπορεί να δώσει λύσεις και στο ένας εναντίον ενός.

Όλα αυτά είναι θεωρητικά ως ένα βαθμό και πράγματα που πρέπει να βγουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο σύντομα. Ιδανικά από τις 14 Ιουλίου όπου πρέπει να θέσουμε βάσεις πρόκρισης..

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!