Ζητούμενο μια καλή κλήρωση

Η αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα της ομάδας μας ξεκινά σήμερα, αφού το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τον 3ο προκριματικό του Champions League. Το ζητούμενο για τον ΑΠΟΕΛ είναι να μια καλή κλήρωση που θα βοηθήσει την προσπάθεια για πρόκριση στην επόμενη φάση. Πρακτικά αυτό σημαίνει να αποφύγουμε συγκεκριμένες ομάδες που μπορεί να μην θεωρούνται καλύτερες μας αλλά σίγουρα θα μας αναγκάσουν να φτάσουμε στα όρια μας. Οι Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ντιναμό Τιφλίδας, Σλόβαν Μπρατισλάβας μπορούν να θεωρηθούν ως ανεπιθύμητοι αντίπαλοι ενώ υπάρχει και η ιδιαιτερότητα της Νέφτσι. Οι πρώτοι αγώνες του 2ου προκριματικού δεν ξεκαθάρισαν το θέμα πρόκρισης στα περισσότερα ζευγάρια πιθανών αντιπάλων, έτσι θα χρειαστεί να περιμένουμε και τον επαναληπτικό για να γνωρίζουμε τον αντίπαλο μας.

Υπενθυμίζουμε όσους προσαρμόζουν και τις διακοπές τους αναλόγως ότι ο πρώτος αγώνας θα γίνει στις 30 ή 31 Ιουλίου και ο επαναληπτικός στις 6 ή 7 Αυγούστου.

Τα πιθανά ζευγάρια με τα οποία μπορεί να κληρωθούμε και το σκορ του πρώτου αγώνα είναι τα ακόλουθα:

Σέριφ (Μολδαβία) – Σουτέσκα (Μαυροβούνιο) 1-1Μπιρκιρκάρα (Μάλτα) – Μάριμπορ (Σλοβενία) 0-0Σλόβαν Μπρατισλάβας (Σλοβακία) – Λουντογκόρετς (Βουλγαρία) 2-1Έλφσμποργκ (Σουηδία) – Νταουγκάβα (Λετονία) 7-1Γκιόρ (Ουγγαρία) – Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ) 0-2Σλίγκο Ρόβερς (Ιρλανδία) – Μόλντε (Νορβηγία) 0-1Ελσίνκι (Ισλανδία) – Νέμε Κάλιου (Εσθονία) 0-0Εκράνας (Λιθουανία) – Χαφναρφιόρντουρ (Ισλανδία) 0-1Νέφτσι Μπακού (Αζερμπαϊτζάν) – Σκεντέρμπεου (Αλβανία) 0-0Ντιναμό Τιφλίδας (Γεωργία) – Στρέιμουρ (Νησιά Φαρόε) 6-1

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!