Ζητούμενο ο ΑΠΟΕΛ του πρωταθλήματος

Η δεύτερη αναμέτρηση με την Αλκή μέσα σε λίγες μέρες πρέπει να συνοδευτεί με τη νίκη. Η καταδίωξη της Αελ συνεχίζεται και προβλέπει μόνο νίκες προκειμένου να καλύψουμε τη διαφορά των 4 βαθμών. Η ομάδας μας καλείται να δείξει το απόγευμα στο ΓΣΖ το καλό της αγωνιστικό πρόσωπο και βάλει πίσω της την επιπόλαιη εμφάνιση και πειραματισμούς που είδαμε στον αγώνα κυπέλλου. Ο Δώνης θα επαναφέρει στο αρχικό σχήμα όλους όσους πρέπει προκειμένου να δούμε τον ΑΠΟΕΛ των τελευταίων αγωνιστικών του πρωταθλήματος όπου άρχισε και συνεχίζει ένα σερί νικών που τον έφερε στη δεύτερη θέση. Ντε Βινσέτι και Αλωνεύτης θα ηγηθούν της προσπάθειας ενώ θεωρείται δεδομένο ότι θα δούμε επιστροφή στη διάταξη 4-4-2 αφού η εφαρμογή του 4-2-3-1 στο κύπελλο απέτυχε.

Ένα από τα πράγματα που δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμα και σήμερα είναι πως η ομάδα θα βγάλει μέσα από την εντεκάδα το καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο. Είναι για παράδειγμα ο Ντε Βινσέτι πιο χρήσιμος στο δεξί άκρο ή ως επιθετικός; Ο Σιέρινταν δικαιούται να πάρει θέση βασικού και το ζήτημα είναι ποιος θα παίξει δίπλα του για να είμαστε αποτελεσματικοί. Ο Σαντίν προσφέρει όλα όσα ζητά ο Δώνης εκτός του γκολ μέχρι στιγμής ενώ ο Μαντούκα χρειάζεται προσεκτική διαχείριση για να βγάλει τη χρονια..

Σήμερα θα δούμε για πρώτη φορά βασικό τον Κακά δίπλα από τον Ολιβέιρα ενώ στο δεξί άκρο θα παίξει ο Σολωμού στη θέση του τιμωρημένου Σέρτζιο. Ο Αντωνιάδης κέρδισε θέση βασικού με το σπαθί του με την απόδοση στον αγώνα με τον Απόλλωνα ενώ και ο Βινίσιους θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα.

Ο ΑΠΟΕΛ του κυπέλλου έκανε τα παιδαρέλια της Αλκής να πιστέψουν ότι και σήμερα θα έχουν καλές πιθανότητες αν αμυνθούν καλά και δεν έρθει νωρίς ένα γκολ που πάντα βοηθά σε τέτοιες περιπτώσεις.

Σοβαρότητα και καλή απόδοση είναι τα στοιχεία που πρέπει να αντιπαρατάξει η ομάδας μας έτσι ώστε να επιστρέψει στη Λευκωσία με τη νίκη και να στρέψουμε την προσοχή μας στον επαναληπτικό του κυπέλλου.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!