Ζητούμενο το καλό αποτέλεσμα

Το νέο ραντεβού με την Αελ στο άδειο ΓΣΠ αφορά το θεσμό του κυπέλλου και η ομάδα μας καλείται να πάρει ένα αποτέλεσμα που να θεωρείται βάση πρόκρισης. Η περσινή τραυματική εμπειρία όπου κερδίσαμε με 0-2 στο Τσίρειο και στη συνέχεια χάσαμε με 1-3 στο ΓΣΠ γυροφέρνει στο μυαλό αρκετών οπαδών μας, έτσι κανείς δεν μπορεί να αισθάνεται ότι η πρόκριση θα κριθεί σήμερα. Ο προ ημερών αγώνας πρωταθλήματος είναι σε μεγάλο βαθμό οδηγός για τα όσα πρέπει να κάνουμε αλλά και να αποφύγουμε προκειμένου να κερδίσουμε για πρώτη φορά φέτος την ομάδα της Λεμεσού.

Ο τρόπος με τον οποίο δεχτήκαμε δυο εύκολα γκολ από την Αελ  το Σάββατο είναι κάτι που πρέπει να αποτραπεί. Η αδυναμία της ομάδας μας και κυρίως των κεντρικών αμυντικών στις στημένες φάσεις αλλά και στις κάθετες μπαλιές των αντιπάλων είναι δεδομένη και μέχρι την έλευση ενός ακόμα αμυντικού, οι υφιστάμενοι θα πρέπει να υπερβάλουν εαυτό.

Το έργο των Ολιβέιρα και Αμορίν θα είναι θεωρητικά πιο εύκολο αφού ο Ορλάντο Σα είναι εκτός αποστολής αλλά αν αυτό φέρει εφησυχασμό το πιο πιθανό σενάριο είναι να μας στοιχίσει.

Αυτοσυγκέντρωση και σωστό αγωνιστικό πλάνο είναι τα δυο στοιχεία που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην προσπάθεια να περιορίσουμε τα ατού της Αελ που είναι η δύναμη των παικτών της στις προσωπικές μονομαχίες αλλά και η ποιότητα των Μπεμπέ και Ορλάντο Σα.

Για να κερδίσουμε όμως θα πρέπει να σκοράρουμε οπότε το ζητούμενο είναι να βρεθεί ο τρόπος να φτάσει εύκολα και αρκετές φορές η μπάλα στην περιοχή της Αελ. Ο Αλωνεύτης θα χρειαστεί βοήθειες αφού η άμυνα των αντιπάλων θα είναι ακόμα πιο έντονα προσαρμοσμένη πάνω του προκειμένου να τον περιορίσουν.

Το αγωνιστικό πλάνο

Θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρξουν αλλαγές αφού ο τραυματισμός του Αντωνιάδη θα φέρει τον Πιπίνη για πρώτη φορά στο αρχικό σχήμα, ενώ ερωτηματικό υπάρχει και για τον Βινίσιους που δεν προπονήθηκε κανονικά μετά τον αγώνα του Σαββάτου αλλά είναι στην αποστολή.

Ίσως η πιο καθοριστική απόφαση του Δώνη αφορά το κατά πόσο θα ρίξει στον αγώνα από την αρχή τον Σαντίν και γενικότερα το μεσοεπιθετικό πλάνο που θα ακολουθήσει. Ο Μαντούκα δεν μπόρεσε να κάνει αυτά που έπρεπε ως επιθετικός στον τελευταίο αγώνα ενώ ούτε και ο Χαραλαμπίδης βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Αν λοιπόν μείνει ένας εκ των δυο εκτός εντεκάδας θα πρέπει να επιστρατευτεί ο Σαντίν ή ο Σιέρινταν.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!