Ζητούν παραίτηση και γενική συνέλευση

Τελικά η συνάντηση μεταξύ οργανωμένων και διοίκησης έβγαλε είδηση που προεξοφλεί εξελίξεις αφού αντιπροσωπεία του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ μετέφερε τη θέση του συνδέσμου για άμεση παραίτηση του Κυριάκου Ζιβανάρη και των συνεργατών του και σύγκλιση έκτακτης γενικής συνέλευσης.

Σχετική ανακοίνωση του συνδέσμου αναφέρει τα ακόλουθα.

«Σε αποψινή συνάντηση του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ με την Διοίκηση του Ποδοσφαιρικού ΑΠΟΕΛ, ο Σύνδεσμος μετέφερε τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς του κόσμου του ΑΠΟΕΛ για την μέχρι τώρα κατάσταση στην ομάδα. Για τους πιο πάνω λόγους, ζήτησε από την Διοίκηση να υποβάλει άμεσα την παραίτηση της και να ορίσει το συντομότερο Γενική Συνέλευση.

Το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας δεσμεύτηκε να δώσει την απάντηση της προς τον Σύνδεσμο μέχρι την Τετάρτη, 8 Οκτωβρίου.»

>

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό όποια και αν είναι η απόφαση της διοίκησης οι οργανωμένοι οπαδοί δείχνουν αποφασισμένοι να τραβήξουν το σχοινί, απαιτώντας μια αλλαγή που φαίνεται να είναι αναπόφευκτη. Μπορεί να βρισκόμαστε σε μια περίοδο που η ομάδα καλείται να βρει τη σταθερότητα που της λείπει και να κρατηθεί ζωντανή στην μάχη του πρωταθλήματος, αλλά είναι γεγονός ότι η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου έχασε την εμπιστοσύνη της προς τη διοίκηση Ζιβανάρη.

Το timing των οργανωμένων όπως επίσης και το που θα μπορεί να οδηγηθεί η κατάσταση αφού δεν υπάρχει διάδοχη κατάσταση είναι κάτι που θα δούμε τις αμέσως επόμενες μέρες.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!