Ηχηρό χαστούκι

Δεν μπορούσε να υπάρξει χειρότερο ξεκίνημα για την ομάδα μας και παράλληλα πιο ανώμαλη προσγείωση από την απέραντη χαρά της πρόκρισης στους ομίλους του Champions League. Έγινε όμως και αυτό και το ΑΠΟΕΛ καλείται τώρα να ανασυνταχθεί και να μάθει από τα λάθη που έγιναν. Η ομάδα μας παρουσιάστηκε ανέτοιμη για τις ανάγκες ενός σημαντικού αγώνα αφού κάθε αρχή είναι δύσκολη ιδιαίτερα εάν έχεις απέναντι σου την Πέγεια. Το πείραμα ή και ρίσκο του προπονητή μας με τις τόσες αλλαγές απέτυχε έστω και αν μπορούσαμε στο πρώτο ημίχρονο να πετύχουμε ακόμα ένα τέρμα.

Η επιλογή του Μορφή αποδείχτηκε καταστροφική αφού ήταν ολοφάνερη η ψυχολογική και αγωνιστική ανετοιμότητα του παίκτη. Και αν ακόμα ένιωσε κάποιες μικροενοχλήσεις ο Χιώτης όπως λέχθηκε μετά τον αγώνα, ο Κίσσας μπορούσε να πάρει θέση βασικού. Αυτό το μήνυμα έστειλε εξάλλου η τεχνική ηγεσία όταν στον αγώνα του super cup με τον Χιώτη εκτός αποστολής προτιμήθηκε ο νεαρός.

Η Πέγεια μας έδειξε και στον περσινό αγώνα κυπέλλου ότι δεν προσφέρεται για πειράματα αλλά ο ανέτοιμος Σικόρα βρέθηκε στην κορυφή της επίθεσης. Οι αμυντικοί των γηπεδούχων τον εξουδετέρωσαν πλήρως γεγονός που ανάγκασε τον Ιβάν να τον αποσύρει.

Θα μείνουμε μέχρι εδώ γιατί θεωρούμε σωστή την απαίτηση ή προτροπή της τεχνικής ηγεσίας να μην πνιγούμε μέσα σε ένα ποτήρι νερό. Αυτό ή και κάτι χειρότερο θα αποτραπεί εάν τεχνική ηγεσία και παίκτες δείξουν ότι μπορούν να ανταποκριθούν στην πρόκληση της καλής πορείας στο πρωτάθλημα και των αξιοπρεπών αποτελεσμάτων στο champions league.

Η διακοπή στο πρωτάθλημα προσφέρεται θεωρητικά για ανασύνταξη δυνάμεων έστω και αν ο Αρχάγγελος θα είναι μισοάδειος λόγω υποχρεώσεων της Εθνικής.

Τέλος η ήττα είναι μια καλή αφορμή και όχι η αιτία για να γίνει μια πραγματική προσπάθεια αξιολόγησης της αγοράς για πιθανές προσθήκες αφού τόσο στην άμυνα όσο και στη μεσαία γραμμή μπορεί να υπάρξει ουσιαστική ενίσχυση.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!