Η άλλη διάσταση του ουδέποτε,

Στις 7 Ιουνίου η διοίκηση Ερωτοκρίτου με περηφάνια και τουπέ μας ενημέρωνε ότι «Ευθυγραμμίστηκε με τη νέα τάξη πραγμάτων και ο Χρήστος Καρυπίδης που αξίζει να σημειωθεί ότι, ΟΥΔΕΠΟΤΕ ήταν εκτός πλάνων του προπονητή μας Paulo Sergio». Σήμερα ο Καρυπίδης ενημερώθηκε και επίσημα ότι είναι εκτός πλάνων του προπονητή αφού ο Πορτογάλος δεν επιθυμεί να συμμετάσχει ο παίκτης στην απογευματινή προπόνηση ενώ η κίνηση αυτή είναι και ένα μέτρο για να δείξουν στον παίκτη πόσο ανεπιθύμητος είναι. Δυστυχώς μετά την περίπτωση Πίντο και τον επιπόλαιο χειρισμό του Ερωτοκρίτου και των συνεργατών του έρχεται και η περίπτωση Καρυπίδη να τον αφήσει εκτεθειμένο. Ο προπονητής έχει κάθε δικαίωμα να διαμορφώσει το πλάνο που θέλει και αν αυτό δεν περιλαμβάνει τον κατά τα άλλα ικανότατο Καρυπίδη είναι κάτι που πρέπει να σεβαστούμε.

Αυτό όμως που προκαλεί είναι ο χειρισμός της υπόθεσης και τα όσα ισχυρίστηκε η διοπίκηση προ δεκαπενθημέρου στην προσπάθεια της να πείσει ότι δεν επιχείρησε να ξεφορτωθεί τον Καρυπίδη. Το θέμα δεν ήταν ποτέ οικονομικό όπως επιχειρήσαν κάποιοι να το παρουσιάσουν. Αυτό επιβεβαιώθηκε και με τη διάθεση του παίκτη να αποδεχτεί μείωση στις απολαβές του.

Ο Σέρτζιο ήθελε να στελεχώσει την αμυντική του γραμμή με παίκτες συγκεκριμένου στυλ και από τη στιγμή που ανανεώθηκε η συνεργασία με τους Μπόρδα και Ολιβέιρα, ο Καρυπίδης «πληρώνει» την ανάγκη να αποχωρήσει κάποιος.

Για να αποχωρήσει όμως θα πρέπει να πληρώσει και ο ΑΠΟΕΛ αρκετές χιλιάδες ευρώ ως αποζημίωση. Όπως είπαμε και στο προηγούμενο μας θέμα καμία αποδέσμευση δεν θα είναι εύκολη.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!