Η άμυνα φέρνει νίκες και πρωταθλήματα

Από την αρχή της χρονιάς μέχρι και σήμερα γίνεται συζήτηση  για την αμυντική γραμμή του ΑΠΟΕΛ, η οποία όμως έχει δεχτεί τα λιγότερα τέρματα. Και σε αυτό το στατιστικό οι ισορροπίες από την Αελ είναι κάτι παραπάνω από λεπτές αφού έχουμε δεχτεί 25 τέρματα και η ομάδα της Λεμεσού 26. Η νίκη που θέλουμε το Σάββατο περνά μέσα από την καλή μεσοαμυντική λειτουργία της ομάδας μας αφού αν διασφαλιστεί το μηδέν παθητικό θα γίνει το πρώτο και πιο αποφασιστικό βήμα. Οι τελευταίοι αγώνες δεν στέλνουν τα καλύτερα δυνατά μηνύματα και είναι για αυτό που θα απαιτηθεί φοβερή συγκέντρωση από όλους αφού το μηδέν παθητικό δεν εξαρτάται μόνο από τον Πάρντο και τους τέσσερις αμυντικούς. Ο ΑΠΟΕΛ στους τρεις τελευταίους αγώνες δέχεται τέρματα ενώ ακόμα και στον αγώνα που προηγήθηκε με την Αελ (3-0) είδαμε τον αντίπαλο μας να χάνει ξεκάθαρες ευκαιρίες.

Η απουσία των Σακέτι και κυρίως του Μπεμπέ θα επηρεάσει το αγωνιστικό πλάνο της Αελ και αυτό είναι κάτι που γνωρίζει ο Δώνης. Η λογική λέει ότι οι γηπεδούχοι θα επιχειρήσουν να αναπτυχθούν από τα άκρα και κυρίως από το αριστερό με τους Αιρόσα και Μοντέιρο, κάτι που σημαίνει ότι τα ακραία μπάκ μας θα χρειαστούν βοήθειες.

Το να μπορέσουν οι Μοράις και Βινίσιους να επιβληθούν στο χώρο του κέντρου είναι το άλλο μεγάλο ζητούμενο που θα λειτουργήσει καταλυτικά έτσι ώστε να ανακόψουμε τις προσπάθειες τους και να κρατήσουμε περισσότερο την μπάλα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!