Η άποψη σας μετρά

Έτσι μπορούν να χαρακτηριστούν οι τελευταίες δυο μέρες αφού την Τετάρτη είχαμε την εντυπωσιακή νίκη επί της ΑΕΚ, ενώ την Πέμπτη πήραμε τους αναμενόμενους βαθμούς από το διακοπέντα αγώνα με τον Απόλλωνα. Παράλληλα η ισοπαλία της Ανόρθωσης μείωσε τη διαφορά στους οκτώ βαθμούς δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους να ελπίζουν ότι η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερα.

Η απόφαση της δικαστικής ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη αφού πέραν της κατακύρωσης του αγώνα υπέρ μας, ενώ ο Απόλλωνας πέραν του μηδενισμού θα δώσει τον επόμενο αγώνα με την ΑΕΚ στο Τσίρειο χωρίς οπαδούς. Όσον αφορά τους παίκτες του Απόλλωνα τιμωρήθηκαν με επιπλέον αγωνιστικές πέραν των αυτομάτων. Το παρασκήνιο που οργίασε και αυτή τη φορά ήταν και κομματικό οδήγησε τη δικαστική στο να καταστρατηγήσει προηγούμενες αποφάσεις της και να ρίξει στα μαλακά τον Απόλλωνα αλλά για τα δυο μέτρα και δυο σταθμά θα κάνουμε ειδική αναφορά.

Επιστρέφοντας στα δικά μας, ενθουσιασμός και αισιοδοξία είναι τα στοιχεία που συνοδεύουν την ομάδας μας μετά το επιβλητικό πέρασμα από τη Λάρνακα, αφού η νίκη επί της ΑΕΚ μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί. Ήταν η πρώτη φετινή εκτός έδρας νίκη επί ενός αξιόλογου αντιπάλου και ο τρόπος με τον οποίο ήρθε έδειξε τις δυνατότητες της ομάδας μας. Δυνατότητες που όλοι ήξεραν ότι υπήρχαν αλλά για διάφορους λόγους τους οποίους αναλύσαμε πολλές φορές η ομάδα εδώ και μήνες έδειχνε να μην μπορεί να αποδώσει τα αναμενόμενα μέσα στο γήπεδο. Η αλλαγή προπονητή όσον και αν κάποιοι ακόμα δε θέλουν να το παραδεχτούν βοήθησε στο να αλλάξει το κλίμα και να έρθουν και τα αποτελέσματα. Αυτό δεν έγινε εύκολα και άμεσα αλλά με πολλή προσπάθεια από τη νέα τεχνική ηγεσία, την οποία οι ποδοσφαιριστές φαίνεται να εμπιστεύονται.

>

Μπορεί ο Ζε Κάρλος να συνεχίζει να σκοράρει ασταμάτητα και να κάνει τους πάντες να πίνουν νερό στο όνομα του, αλλά ακόμα πιο ενθαρρυντική είναι η εμφάνιση του Ρικάρτο Φερναντές ο οποίος έδειξε πόσο χρήσιμος είναι και πόσο η ομάδα εξαρτάται από αυτόν. Παρά τις διάφορες φήμες που κυκλοφορούν στα ποδοσφαιρικά στέκια και τη δεδομένη θέληση του μάνατζερ του και ίσως και του ιδίου για μεταγραφή σε άλλη ομάδα, ο Πορτογάλος πραγματοποίησε την καλύτερη του φετινή εμφάνιση. Κινητικός, ορεξάτος με καλές επιλογές στην οργάνωση του παιχνιδιού θύμισε τον παίκτη που πέρσι έπαιρνε την ομάδα στις πλάτες του και την οδηγούσε από επιτυχία σε επιτυχία.

Η σταθερότητα είναι το ζητούμενο αφού και στο παρελθόν υπήρξαν καλές εμφανίσεις χωρίς όμως ανάλογη συνέχεια. Αυτή τη φορά είναι σημαντικό να ολοκληρώσουμε το δεύτερο γύρο με ένα καλό σερί. Αυτό υπό προϋποθέσεις θα μας φέρει ακόμα πιο κοντά στην πρωτοπόρο Ανόρθωση και στα πλει οφς θα δοθεί η μεγάλη μάχη.

Αλκή (εντός), Άχνα (εκτός), Άρης (εντός), Ομόνοια (εκτός), ΑΕΛ (εντός) είναι οι πέντε αγώνες που μας απομένουν και σίγουρα κανένας από αυτούς δεν μπορεί να θεωρηθεί εύκολος. Με ένα ΑΠΟΕΛ όμως όπως αυτό είδαμε εναντίον της ΑΕΚ, το σερί νικών μπορεί να διατηρηθεί.

ΑΠΟΕΛ-ΠΑΝΤΟΥ
Η στήλη καλωσορίζει σήμερα την Κροατία, την 71η χώρα στο ΑΠΟΕΛ-ΠΑΝΤΟΥ.
Τα πολλά λόγια για άλλη μια φορά είναι περιττά.

Μετά από απαίτηση αναγνωστών του apoel.net επαναφέρουμε τη στήλη Εσύ το Είπες, μέσω της οποίας μπορείτε να εκφράζετε τις απόψεις σας για όποια θέματα αφορούν την ομάδα μας και όχι μόνο. Στείλτε στο [email protected] τις απόψεις σας για τα όσα καλά ή στραβά συμβαίνουν. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να όπως τα γραφόμενα σας είναι σε ελληνικούς χαρακτήρες και να μην περιέχουν ύβρεις.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!