Η άποψη σας μετρά

Ίσως να ήμασταν πολύ ρομαντικοί όταν νομίσαμε πως η απόδοση του Φερναντές εναντίον της ΑΕΚ ήταν η αρχή της αναγέννησης του Πορτογάλου. Όπως αποδεικνύεται η καλή του παρουσία ήταν άμεσα συνδεδεμένη με τη τελική απόφαση των Ουκρανών της Μέταλουρκ, οι οποίοι έκαναν σήμερα πιο επίσημο από ποτέ το ενδιαφέρον τους. H συνεδρία της διοίκησης της ομάδας ήταν περισσότερο τυπική αφού τα δεδομένα είχαν προδιαγραφεί μέρες πριν, όταν η πλευρά του ποδοσφαιριστή ξεκαθάρισε ότι επιθυμεί διακαώς την μετακίνηση του στην Ουκρανική ομάδα.

Με τη διοίκηση να γνωρίζει πως τυχόν άρνηση της θα οδηγούσε τη σχέση της με τον Φερναντές στα άκρα αλλά και έχοντας η ίδια να αντιμετωπίσει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, αναγκάστηκε να αποδεχτεί την πρόταση των Ουκρανών. Η αλήθεια είναι ότι τα χρήματα που προσφέρουν δεν είναι και πολλά αφού κυμαίνονται στις 200 χιλιάδες ευρώ. Προς τα έξω βγήκε το ποσό των 250 χιλιάδων αφού ο Φερναντές προτίθεται να χαρίσει χρήματα που του οφείλονται αποδεικνύοντας και με αυτό τον τρόπο τη θέληση του για μεταγραφή.

>

Παρά τις φήμες που θέλουν την Ανόρθωση να ενδιαφέρεται και να τροχιοδρομεί επιστροφή του παίκτη στην Κύπρο το καλοκαίρι, σύμφωνα με πληροφορίες μας ο Φερναντές βλέπει καθαρά το οικονομικό και γνωρίζοντας πως οι αποδοχές του στην Μέταλουρκ θα διπλασιαστούν δεν τον ενοχλεί η μετακίνηση σε μια χώρα που το κλίμα και μόνο αποτρέπει κάποιους από το να αποδώσουν τα αναμενόμενα.

Το πώς θα ανταποκριθεί το ΑΠΟΕΛ στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις είναι άγνωστο στη θεωρεία αφού το ισχυριστεί κάποιος ότι δε θα φανεί το κενό του είναι υπερβολικό. Ας μη ξεχνάμε ότι ο λόγος που φέτος δεν βλεπόμασταν ήταν μεταξύ άλλων και το γεγονός ότι και ο Πορτογάλος είχε τα χάλια του, κάτι που αποδεικνύει την εξάρτηση που υπήρχε. Η αποχώρηση του θα επισπεύσει την είσοδο του Χαραλαμπίδη στην εντεκάδα ο οποίος μαζί με τον Μακρίδη θα έχουν την ευθύνη για την οργάνωση και όχι μόνο.

Μετά από απαίτηση αναγνωστών του apoel.net επαναφέρουμε τη στήλη Εσύ το Είπες, μέσω της οποίας μπορείτε να εκφράζετε τις απόψεις σας για όποια θέματα αφορούν την ομάδα μας και όχι μόνο. Στείλτε στο [email protected] τις απόψεις σας για τα όσα καλά ή στραβά συμβαίνουν. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να όπως τα γραφόμενα σας είναι σε ελληνικούς χαρακτήρες και να μην περιέχουν ύβρεις.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!