Η άποψη σας μετρά

Νέα δεδομένα προδιαγράφονται στην κατά τα άλλα δεδομένη μετακίνηση του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή μας αφού η διοίκηση κάνει δεύτερες σκέψεις οι οποίες εστιάζονται στην καθαρά οικονομική πτυχή του θέματος. Χτες είχαμε αναφέρει ότι παρά τη χαμηλή προσφορά των Ουκρανών, η διοίκηση έβλεπε με θετικό μάτι την όλη υπόθεση για διάφορους λόγους. Τα δεδομένα όμως με την πάροδο του χρόνου διαφοροποιήθηκαν, παρά το ότι οι Ουκρανοί αρνήθηκαν να συζητήσουν την αντιπρόταση του ΑΠΟΕΛ που κοστολογούσε τον παίκτη στις 300 χιλιάδες ευρώ.

Εδώ πρέπει να τονίσουμε για ακόμα μια φορά ότι η προσφορά της Μέταλουρκ ανέρχεται στις 200 χιλιάδες ευρώ και ούτε σεντ περισσότερα και οι διαρροές που γίνονται και κάνουν λόγο για 250 χιλιάδες έχουν τη δική τους σκοπιμότητα. Φυσικά στο όποιο ποσό δοθεί αν γίνει η μεταγραφή θα προστεθούν και τα χρήματα που είναι διαθετιμένος να μας χαρίσει ο Φερναντές.

>

Η σημερινή νέα συνεδρία του διοικητικού συμβουλίου δεν έβγαλε κάτι ουσιαστικό αφού επαναβεβαιώθηκε η θετική προσέγγιση που έχει το ΑΠΟΕΛ για το όλο θέμα και παράλληλα αποφασίστηκε να γίνουν προσπάθειες για απευθείας διαπραγματεύσεις μεταξύ των δυο ομάδων. Το ότι οι σχέσεις των διοικούντων με τον μάνατζερ του παίκτη στην Κύπρο είναι ψυχρές κάνουν τον Ζιβανάρη και τους συνεργάτες του να θέλουν να έχουν πιο πρωταγωνιστικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις με την ελπίδα ότι θα μπορέσουν να καταλήξουν σε συμφωνία.

Οι επόμενες δύο μέρες θα είναι καθοριστικές αφού το όλο θέμα δεν μπορεί να κρατήσει περισσότερο αφού μόνο κακό θα κάνει στην περίπτωση μας. Αναμονή λοιπόν για τις εξελίξεις……

Μετά από απαίτηση αναγνωστών του apoel.net επαναφέρουμε τη στήλη Εσύ το Είπες, μέσω της οποίας μπορείτε να εκφράζετε τις απόψεις σας για όποια θέματα αφορούν την ομάδα μας και όχι μόνο. Στείλτε στο [email protected] τις απόψεις σας για τα όσα καλά ή στραβά συμβαίνουν. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να όπως τα γραφόμενα σας είναι σε ελληνικούς χαρακτήρες και να μην περιέχουν ύβρεις.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!