Η άποψη σας μετρά

Μετά από μια εβδομάδα διαβουλεύσεων οι οποίες εντάθηκαν τις τελευταίες τρεις μέρες, το θέμα Φερναντές δείχνει να φτάνει στο τέλος του. Οι Ουκρανοί αύξησαν κατά 50 χιλιάδες ευρώ την προσφορά τους, φτάνοντας την στις 250 χιλιάδες κάτι που έγινε αποδεκτό από πλευράς ΑΠΟΕΛ. Το ζητούμενο όπως γράψαμε από το Σάββατο ήταν να αυξήσει η Μέταλουρκ την προσφορά της και είναι για αυτό που έγινε από πλευράς μας η αντιπρόταση των 300 χιλιάδων ευρώ. Με καλή θέληση οι δυο ομάδες τα βρήκαν στη μέση και το μόνο που απομένει είναι το τυπικό μέρος της μεταγραφής.

Αυτό προϋποθέτει να υπάρξει και τυπικά συμφωνία μεταξύ Μέταλουρκ και παίκτη, κάτι που θεωρείται δεδομένο αφού οι δυο πλευρές τα έχουν βρει εδώ και καιρό διαμέσου των διαπραγματεύσεων που είχαν με τον μάνατζερ του Φερναντές. Σήμερα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το όλο θέμα και αν όλα εξελιχθούν όπως έχουν τροχιοδρομηθεί, η διοίκηση σε συνεδρία της θα επικυρώσει την μεταγραφή.

>

Το συνολικό όφελος του ΑΠΟΕΛ θα ανέλθει στις 280 χιλιάδες ευρώ, αφού όπως έχει βγει προς τα έξω ο Φερναντές θα χαρίσει στην ομάδα μας ένα σημαντικό μέρος των χρημάτων που του οφείλονται σε μισθούς και πριμ από την περσινή χρονιά. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό τα οικονομικά οφέλη έρχονται στην πιο κατάλληλη στιγμή αφού έστω και αν δε βγαίνει προς τα έξω υπάρχει μια στενότητα που δημιουργεί δυσκολίες στην προσπάθεια της διοίκησης να είναι συνεπής απέναντι στις υποχρεώσεις της.

Στον αντίβαρο τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές καλούνται να καλύψουν το κενό που θα αφήσει ο Φερναντές με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μπορεί ο Πορτογάλος να διανύει από την αρχή της χρονιά περίοδο παρατεταμένου ντεφορμαρίσματος αλλά οι ικανότητες του ήταν δεδομένες και είναι για αυτό εξάλλου που ο Γιοβάνοβιτς επιθυμούσε παραμονή του.

Ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης αλλά και ο Μακρίδης θα είναι οι παίκτες που θα κληθούν σε ατομικό επίπεδο να πάρουν την ομάδα στους ώμους τους με τρόπο που θα μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε τη χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η μείωση της διαφοράς έφερε και πάλι την αισιοδοξία και για να γίνει αυτό που θέλουμε θα πρέπει όλοι να υπερβάλουν εαυτό.

Το ιστορικό της μεταγραφής:

Θέλει και μάλλον φεύγει

Στον «αέρα» ο Φερναντές

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!