Η άποψη σας μετρά

Παρόλο που το τυπικό μέρος της μεταγραφής θα καθυστερήσει ακόμα λίγες μέρες, διοίκηση και τεχνική ηγεσία θεωρούν τη φυγή του Ρικάρτο Φερναντές δεδομένη και με βάση αυτό προγραμματίζουν το άμεσο μέλλον. Ο Πορτογάλος θα αρχίσει το μακρινό του ταξίδι για την Ουκρανία διαμέσου Τουρκίας για να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το σχετικό συμβόλαιο. Ακολούθως οι Ουκρανοί θα εμβάσουν το ποσό των 230 χιλιάδων ευρώ στο ΑΠΟΕΛ, το οποίο με τη σειρά του θα στείλει το διεθνές πιστοποιητικό του παίκτη στην Ουκρανική ομοσπονδία. Για να γίνουν όλα αυτά ίσως χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι και την ερχόμενη εβδομάδα αλλά το ζητούμενο είναι πως και εμείς θα πρέπει να συνηθίσουμε χωρίς τον μικρόσωμο αλλά ικανό μεσοεπιθετικό.

Έχει ενδιαφέρον πάντως το σχετικό δημοψήφισμα που τρέχει από τη Δευτέρα στο apoel.net με το οποίο ρωτούμε πόσο θα επηρεάσει την ομάδα μας η αποχώρηση του Φερναντές. Σε σύνολο 775 ψήφων μόνο το 15% θεωρεί ότι δεν θα επηρεαστεί αρνητικά το ΑΠΟΕΛ. Εκεί που υπάρχουν διαφορετικές προσεγγίσεις είναι στο βαθμό που θα επηρεαστεί η ομάδα με 21% των ερωτηθέντων να θεωρούν ότι θα επηρεαστούμε πολύ, 32% να προτιμούν την επιλογή πολύ και 32% να έχουν τη άποψη ότι θα επηρεαστούμε λίγο.

>

Η πορεία της ομάδας μέχρι και το τέλος των φετινών υποχρεώσεων θα δώσει στην πράξη την απάντηση και μέσα από την πορεία θα διαφανεί αν θα ψάξουμε για τον αντικαταστάτη του ή αν ένας εκ των Χαραλαμπίδη ή Μακρίδη θα επωμιστεί αυτό το ρόλο.

Συνεχίζονται οι προπονήσεις
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι και παρά το ότι δεν υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις ούτε και αυτή την εβδομάδα οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά. Οι νίκες και η μείωση της διαφοράς έχουν επαναφέρει για τα καλά το χαμόγελο και την όρεξη στους ποδοσφαιριστές ενώ το μοναδικό σοβαρό πρόβλημα είναι αυτό του Καψή.

Play offs με ΑΕΚ απόψε
Η μεγάλη προσπάθεια για επιστροφή της καλαθοσφαιρικής μας ομάδας στην κορυφή αρχίζει απόψε στο Λευκόθεο στις 6 το βράδυ. Πέρσι βρεθήκαμε στο τελικό και πήραμε τη σειρά στο τελευταίο παιχνίδι.Φέτος θέλουμε το πρωτάθλημα και όλοι ξέρουν ότι με μεγάλη προσπάθεια μπορούμε να τα καταφέρουμε. Η δεύτερη θέση στην κανονική διάρκεια μας εξασφαλίζει πλεονέκτημα έδρας μέχρι τον τελικό κάτι πολύ σημαντικό αφού το Λευκόθεο θα γίνει απόρθητη έδρα.

Πρώτος αντίπαλος η ΑΕΚ η οποία τερμάτισε στη έβδομη θέση και έρχεται στη Λευκωσία με στόχο το θαύμα. Με σοβαρότητα και καλή απόδοση πρέπει να τελειώσουμε τη σειρά των αγώνων άμεσα έτσι ώστε να βρεθούμε στα ημιτελικά.

________________________________________________________________

Αυτή την Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου, αρχίζει η προημιτελική φάση των play-off και η καλαθοσφαιρική ομάδα του ΑΠΟΕΛ αγωνίζεται στο Λευκόθεο με την ΑΕΚ. Είναι τώρα η ώρα για να εκμεταλλευτούμε το πλεονέκτημα έδρας που με κόπο αποκτήσαμε στην κανονική περίοδο. Ο Παν.Συ.Φι. καλεί όλους τους ΑΠΟΕΛιστες να βρεθούν δίπλα στην ομάδα και να τη σπρώξουν στη νίκη όπως αυτοί ξέρουν.

Λευκόθεο -Τετάρτη, 20/02/2008, 18:00

ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΟΛΟΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

Μετά από απαίτηση αναγνωστών του apoel.net επαναφέρουμε τη στήλη Εσύ το Είπες, μέσω της οποίας μπορείτε να εκφράζετε τις απόψεις σας για όποια θέματα αφορούν την ομάδα μας και όχι μόνο. Στείλτε στο [email protected] τις απόψεις σας για τα όσα καλά ή στραβά συμβαίνουν. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να όπως τα γραφόμενα σας είναι σε ελληνικούς χαρακτήρες και να μην περιέχουν ύβρεις.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!