Η άποψη σας μετρά

Είμαστε υπεράνω κομμάτων. Όχι όμως υπεράνω ιδεολογιών. Όχι όμως υπεράνω αξιών και ιδανικών. Γι’ αυτό και απευθυνόμαστε σε όλους τους ΑΠΟΕΛίστες. Σ’ αυτούς που μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες, τα ίδια ιδανικά. Σε αυτούς που μας ενώνουν τα αρχικά του ΑΠΟΕΛ: Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος ΕΛΛΗΝΩΝ Λευκωσίας.

Αν είναι δυνατόν να ψηφίζουμε κουμουνιστές γιατί έτσι μας έχει πει το κόμμα. Τους υβριστές των θείων, τους υβριστές των αγώνων του έθνους, τους απαρνητές της Ελληνικής παιδείας.

Το είπαμε πολλές φορές, το επαναλαμβάνουμε και σήμερα. Πάνω από όλα ο ΑΠΟΕΛ. Κόμμα μας ο ΑΠΟΕΛ και ο ΑΠΟΕΛισμός η μόνη μας ιδεολογία. Γιατί ΑΠΟΕΛισμός σημαίνει Εθνική ιδεολογία. ΑΠΟΕΛ σημαίνει Χριστιανισμός και Ελλάδα.

>

Ας ξυπνήσουμε και ας αντιληφθούμε τι έγινε στο ΔΗΚΟ. Πάρθηκε μια απόφαση που θυσιάζει την πατρίδα και τα ιδανικά μας, για να εξυπηρετηθούν προσωπικά συμφέροντα γιού, βαφτιστικού, γαμπρού και κουμπάρων. Πέταξαν στα σκουπίδια την ιδεολογία, την πίστη στο Χριστό, την προσήλωση στις αρχές του Ελληνισμού.

Θα ταυτιστούμε με την Αθηνά Κυριακίδου ξεχνώντας τις εμετικές δηλώσεις της ενάντια στον ΑΠΟΕΛ; Που είναι όλοι αυτοί οι ΔΗΚΟικοί που ασθμαίνοντας έβγαζαν ανακοίνωση στήριξης του ΑΠΟΕΛ πριν τον πρώτο γύρο των εκλογών; Αυτή είναι η εκτίμηση του ΔΗΚΟ προς τον ΑΠΟΕΛ τελικά. Μια καιροσκοπική τοποθέτηση που λόγω του νέου σκηνικού ανατράπηκε σε λίγες ώρες; Που είσαι κ. Νικόλα Παπαδόπουλε, που είσαι κα Αντιγόνη Παπαδοπούλου, κ. Γιώργο Κολοκασίδη; Μήπως μας κοροϊδεύατε;

Οι ΑΠΟΕΛίστες δεν θα ανεχτούν κουμουνιστή πρόεδρο. Αναλάβετε τις ευθύνες σας. Δεν πρόκειται να αφήσουμε την Ελληνική μας παιδεία και την ιστορία του ΑΠΟΕΛ να χαρακωθεί και να μετατραπεί σε νεοκυπριακή επειδή κάποιοι αποφάσισαν να εξυπηρετήσουν οικογενειακά και ιδιοτελεί συμφέροντα σε βάρος της πατρίδας μας.

Να μην πάει ούτε μια ψήφος ΑΠΟΕλίστα σε κουμουνιστή υποψήφιο. Όχι στο Χριστόφια.

________________________________________________________________

Αυτή την Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου, αρχίζει η προημιτελική φάση των play-off και η καλαθοσφαιρική ομάδα του ΑΠΟΕΛ αγωνίζεται στο Λευκόθεο με την ΑΕΚ. Είναι τώρα η ώρα για να εκμεταλλευτούμε το πλεονέκτημα έδρας που με κόπο αποκτήσαμε στην κανονική περίοδο. Ο Παν.Συ.Φι. καλεί όλους τους ΑΠΟΕΛιστες να βρεθούν δίπλα στην ομάδα και να τη σπρώξουν στη νίκη όπως αυτοί ξέρουν.

Λευκόθεο -Τετάρτη, 20/02/2008, 18:00

ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΟΛΟΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

Μετά από απαίτηση αναγνωστών του apoel.net επαναφέρουμε τη στήλη Εσύ το Είπες, μέσω της οποίας μπορείτε να εκφράζετε τις απόψεις σας για όποια θέματα αφορούν την ομάδα μας και όχι μόνο. Στείλτε στο [email protected] τις απόψεις σας για τα όσα καλά ή στραβά συμβαίνουν. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να όπως τα γραφόμενα σας είναι σε ελληνικούς χαρακτήρες και να μην περιέχουν ύβρεις.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!