Η άποψη σας μετρά

Αντιλαμβανόμενο ότι η ιστορία που ξεκίνησε το Σάββατο με τα ρεζιλίκια των Λεμεσιανών και τη διάθεση τους να πολιτικοποιήσουν αλλά και να τραβήξουν το θέμα στα άκρα, το επίσημο ΑΠΟΕΛ παίρνει και γραπτώς θέση στα όσα συνέβησαν και παράλληλα βάζει τη δική του πίεση σε διάφορες πλευρές.

Η σχετική ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα αναφέρει τα ακόλουθα:

– Αξιώνουμε την άμεση διερεύνηση των όσων έγιναν στο Τσίρειο

– Οι δηλώσεις της βουλευτού Α. Κυριακίδου αποτελούν ντροπή για τον αθλητισμό

Δυστυχώς τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο Τσίρειο το περασμένο Σάββατο δεν φαίνεται να έχουν συνετίσει το Διοικητικό Συμβούλιο του Απόλλωνα, το οποίο αντί να αναγνωρίσει τις τεράστιες ευθύνες των ποδοσφαιριστών, παραγόντων και οπαδών του, συνεχίζει να ρίχνει λάδι στη φωτιά και ουσιαστικά να δικαιολογεί και να ενθαρρύνει την βία.

>

Το Δ.Σ. του Απόλλωνα όχι μόνο δεν έχει καταδικάσει τη συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών του και όσων οπαδών του εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο το περασμένο Σάββατο, αλλά τους δικαιολογεί. Σε μια μάλιστα περίπτωση ο Πρόεδρος του Δ.Σ. έδωσε και συγχαρητήρια στους οπαδούς του που μπήκαν στο γήπεδο διότι, άκουσον άκουσον, εξήλθαν εντός ενός λεπτού. Λες και σημασία έχει η διάρκεια παραμονής και όχι η ενέργεια.

Καλούμε την αστυνομία, να προχωρήσει άμεσα σε πλήρη διερεύνηση των όσων θλιβερών διαδραματίστηκαν το Σάββατο στο Τσίρειο. Είναι όλα καταγεγραμμένα από τις τηλεοπτικές κάμερες και οποιαδήποτε καθυστέρηση στη διερέυνηση της υπόθεσης και στην επίρριψη ευθυνών θα δημιουργήσει έυλογες υποψίες ότι επιχειρείται συγκάλυψη για να πέσει το θέμα στα μαλακά. Καλούμε επίσης την Αστυνομία να διερευνήσει την στάση του αστυνομικού που ήταν υπέυθυνος εντός του αγωνιστικού χώρου και μοναδική του έγνοια καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα ήταν πως να προκαλέσει την κερκίδα του ΑΠΟΕΛ για να πετύχει την διακοπή του αγώνα σε βάρος της ομάδας μας.
Καλούμε επίσης τις αρμόδιες αθλητικές αρχές του τόπου να εξετάσουν άμεσα τις δηλώσεις των μελών του Δ.Σ. και του προπονητή του Απόλλωνα και να αποφανθούν κατά πόσο συμβάλουν στην καταπολέμιση της βίας ή εαν αποτελούν προκλητική υποκίνηση της.

Δεν μπορούμε όμως να αφήσουμε ασχολίαστες και τις δηλώσεις της βουλευτού Λεμεσού Αθηνάς Κυριακίδου, η οποία δεν έχασε ούτε αυτή τη φορά την ευκαιρία να εκδηλώσει την εχθρότητα της προς το ΑΠΟΕΛ. Αποτελεί ντροπή για ένα μέλος του κοινοβουλίου με αθλητική προϊστορία να μην βρίσκει ούτε μια λέξη να καταδικάσει τα έκτροπα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά να υιοθετεί αυτούσια τα όσα γελοία ακούστηκαν από πλευράς Απόλλωνα μετά το παιχνίδι.
Η μεγάλη οικογένεια του ΑΠΟΕΛ ενδιαφέρεται να γνωρίζει κατά πόσον οι θέσεις της κας. Κυριακίδου αποτελούν και θέσεις του ΔΗΚΟ ή κατά πόσον η κυρία βουλευτής όταν μιλά εκφράζει μόνο το άτομο της.

Μετά από απαίτηση αναγνωστών του apoel.net επαναφέρουμε τη στήλη Εσύ το Είπες, μέσω της οποίας μπορείτε να εκφράζετε τις απόψεις σας για όποια θέματα αφορούν την ομάδα μας και όχι μόνο. Στείλτε στο [email protected] τις απόψεις σας για τα όσα καλά ή στραβά συμβαίνουν. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να όπως τα γραφόμενα σας είναι σε ελληνικούς χαρακτήρες και να μην περιέχουν ύβρεις.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!