Η έκταση του φρεσκαρίσματος

Ο Φινκ στις δηλώσεις του μετά τον Σαββατιάτικο αγώνα πρωταθλήματος με την Ανόρθωση προανήγγειλε ότι την Τετάρτη θα φρεσκάρει την ομάδα. Η τοποθέτηση του αυτή αποτέλεσε την αφορμή για να αρχίσουν συζητήσεις αναφορικά με την έκταση του rotation που θα δούμε στον επαναληπτικό αγώνα κυπέλλου και πως αυτός θα επηρεάσει το στόχο για πρόκριση στα ημιτελικά. Μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα η ομάδα μας πρέπει να κερδίσει την Τετάρτη αφού με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα αποχαιρετά τη διοργάνωση. Πέραν του πρεστίζ της διοργάνωσης και ως ο περσινός κυπελλούχος ο ΑΠΟΕΛ θέλει να περάσει στην επόμενη φάση αφού η συμμετοχή του σε αυτό διασφαλίζει ότι οι ομάδες στο πρωτάθλημα θα παραμείνουν στην πρίζα προκειμένου να εξασφαλίσουν θέση που οδηγεί στο Europa League. Αυτό κρίνεται εξαιρετική σημασίας από τη στιγμή που δεν μας συμφέρει να υπάρχουν αδιάφορες ομάδες.

Από την άλλη ο Φινκ ξέρει ότι οι επιλογές του είναι περιορισμένες και δεν θέλει να επιφορτίσει κάποιους παίκτες ή και να τους δει να αποχωρούν τραυματίες λίγες μέρες πριν τον αγώνα με την Ομόνοια. Θυμίζουμε ότι η ομάδα έχασε και τον Εφραίμ ενώ υπάρχει και το θέμα με τους τραυματίες, έτσι οποιαδήποτε άλλη απώλεια θα έχει ακόμα μεγαλύτερο αντίκτυπο.

Η απόφαση του προπονητή μας σε σχέση με τις αλλαγές που θα κάνει στον αγώνα της Τετάρτης θα κρίνουν πολλά χωρίς να σημαίνει ότι αν δούμε στο αρχικό σχήμα παίκτες όπως οι Αντωνιάδης, Γκόμες, Σιέρινταν και Νάφιου δεν πρέπει να έχουμε απαίτηση για νίκη-πρόκριση.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!