Η έννοια μας στους διεθνείς

Οκτώ συνολικά παίκτες μας απουσιάζουν από τον Αρχάγγελο λόγω υποχρεώσεων των Εθνικών τους και η προσοχή σήμερα στρέφεται σε αυτούς αφού υπάρχουν αγώνες και κάποιοι από αυτούς θα πάρουν χρόνο συμμετοχής. Όπως ο Γιοβάνοβιτς αμέσως μετά τη νίκη επί του Απόλλωνα η απουσία των διεθνών πριν από μια σειρά καθοριστικών αγώνων τον προβληματίζει, αφού ξέρει ότι υπάρχει ο κίνδυνος να επιστρέψουν με προβλήματα. Πρόβλημα δεν θεωρείται μόνο κάποιος πρόβλημα τραυματισμού αλλά σε κάποιες περιπτώσεις και η κούραση από τους συνεχόμενους αγώνες. Η περίπτωση του Πουρσαϊτιση όπως γράψαμε πολλές φορές θεωρείται η πιο χαρακτηριστική. Ας δούμε όμως τους σημερινούς αγώνες στους οποίους υπάρχει γαλαζοκίτρινο ενδιαφέρον

Ελλάδα – ΚροατίαΜετά το γράψιμο από τον Ρεχάγκελ, ο Σάντος πήρε την απόφαση να καλέσει τον πιο σταθερό τερματοφύλακα της Ελλάδας στην Εθνική. Ο Χιώτης που ήθελε πολύ να φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο είναι με τον Τζόρβα οι δυο επιλογές του Πορτογάλου προπονητή για της θέση κάτω από τα δοκάρια. Από τα ρεπορτάζ των ελλαδικών μμε φαίνεται ότι ο Σάντος θα προτιμήσει τον Τζόρβα.

Αρμενία – ΣκόπιαΧωρίς ουσιαστικούς στόχους και κίνητρα η ομάδα του Τρισκόφσκι ταξίδεψε στην Αρμενία. Θεωρείται δεδομένο ότι ο παίκτης μας θα βάλει ακόμα έναν 90λεπτο στα πόδια του και ευχή όλων είναι να επιστρέψει υγιής.

Κύπρος – ΔανίαΜε το αστείο κίνητρο της αποφυγής της τελευταίας θέσης το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα υποδέχεται στο ΓΣΠ τη Δανία. Οι Κίσσας, Ηλία, Πουρσαϊτίδης, Σατσιάς, Αλεξάνδρου και Χαραλαμπίδης έχουν κληθεί και όπως γράψαμε πολλές φορές η έννοια μας είναι περισσότερο στον Πούρσα. Τη στιγμή που ποδοσφαιριστές της ομόνοιας βρίσκουν τρόπους να γλιστρούν από τις υποχρεώσεις της Εθνικής, οι δικοί μας δείχνουν μια εκνευριστική συνέπεια και ο Νιόπλιας καλείται να προστατέψει παίκτες όπως ο Πουρσαϊτίδης για να τους έχει όταν θα τους χρειάζεται πραγματικά.

Θεωρούμε συμμετοχή του και στους δυο αγώνες ως μια εχθρική ενέργεια προς τον ΑΠΟΕΛ αλλά και τη σωστή διαχείριση του παίκτη.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!