Η αγωνία στα ύψη

Η προσπάθεια της διοίκησης να επιδείξει την απαιτούμενη αυτοσυγκράτηση και να μην διαρρεύσουν τα ονόματα των παικτών που μπαίνουν ίσως και σήμερα στο αεροπλάνο για να έρθουν στην Κύπρο, συνεχίζεται με επιτυχία. Το στοίχημα που έβαλαν με τους εαυτούς τους αλλά και τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς φαίνεται να επισκιάζει και το ποιοι θα είναι τελικά οι παίκτες που θα ανακοινωθούν. Κάποιες ελεγχόμενες διαρροές από πλευρές διοίκησης που σχετίζονται με την εθνικότητα των παικτών που μας ενδιαφέρουν δεν είναι αρκετές για να οδηγήσουν στην αποκάλυψη ονομάτων έτσι η αγωνία όλων βρίσκεται στα ύψη.

Το σίγουρο είναι ότι δυο τουλάχιστον περιπτώσεις θεωρούνται σχεδόν κλειστές αφού αυτό που περιμένει η διοίκηση είναι η κάθοδος των παικτών στην Κύπρο, έτσι ώστε να περάσουν τις ιατρικές εξετάσεις και να ανακοινωθούν επίσημα. Παράλληλα κάποιες άλλες επαφές βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο γεγονός που ίσως σηματοδοτήσει εξελίξεις και πριν το τέλος αυτής της εβδομάδας.

Το σίγουρο είναι ότι την Τετάρτη είναι η επίσημη πρώτη και το παρών τους αναμένεται να δώσουν οι περσινοί πρωταθλητές, πλην των διεθνών. Νέο πρόσωπο όπως όλα δείχνουν θα είναι μόνο ο Μάριο Μπρέσκα ο οποίος άρχισε πολύ νωρίτερα την προετοιμασία με στόχο να καλύψει το χαμένο έδαφος που προκάλεσε ο τραυματισμός του.

Όπως είναι γνωστό η επίσημη πρώτη την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί στο ΓΣΠ στις 6 το απόγευμα και ο κόσμος θα μπορεί να παρακολουθήσει τη διαδικαστικού περισσότερο χαρακτήρα πρώτη συγκέντρωση παικτών και τεχνικής ηγεσίας.

___________________________________________________________

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ
ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ

Η περσινή χρονιά πέρασε πλέον στην ιστορία και από αυτή τη βδομάδα ξεκινά και επίσημα η νέα ποδοσφαιρική σεζόν. Η ομάδα μας ήταν η δίκαια πρωταθλήτρια της περασμένης περιόδου όμως τώρα καλείται εκ νέου να υπερασπιστεί τον τίτλο της αλλά και να διεκδικήσει τόσο το κύπελλο όσο και την ασπίδα της ΚΟΠ. Η πρώτη προπόνηση θα γίνει αυτή την Τετάρτη, 10/06/09, στο κεντρικό γήπεδο του ΓΣΠ , στις 6.00 μ.μ και καλούμε τον κόσμο μας να δώσει δυναμικά το παρών του για να χειροκροτήσουμε τους πρωταθλητές μας αλλά και για να ανανεώσουμε τους στόχους μας.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!