Η αλήθεια για τα εισιτήρια

Αντιλαμβανόμαστε την ανάγκη του Φοίβου Ερωτοκρίτου να παρουσιάσει μια εκδοχή που αφήνει τον ίδιο και τους στενούς συνεργάτες του στο απυρόβλητο για τα όσα έχουν συμβεί αναφορικά με το θέμα των εισιτηρίων. Χαιρόμαστε που μετά από καθυστέρηση ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ απολογήθηκε στις χιλιάδες κόσμου που επιπόλαια έστησε για ώρες έξω από τα θεωρεία του ΓΣΠ, γνωρίζοντας το αποτέλεσμα που θα είχε η πολυδιαφημισμένη «προπώληση». Δεν μπορούμε όμως να μην θέσουμε το όλο θέμα στην πραγματική του διάσταση έστω και αν αυτό αφήνει εκτεθειμένο τον πρόεδρο και τα πρωτοκλασάτα μέλη του συμβουλίου. Πράγματι το πρόβλημα ξεκίνησε το περασμένο Σάββατο όταν πραγματοποιήθηκε για λίγες ώρες η προπώληση μέσω διαδικτύου για τη βόρεια και νότια κερκίδα. Στην πορεία και παρόλο που αρχικά διαψεύστηκε προέκυψε ότι κάποιοι (οπαδοί και μη) μπόρεσαν να αγοράσουν δεκάδες εισιτήρια χωρίς κανέναν έλεγχο.

Η μεγάλη όμως χασούρα δεν αφορούσε τα εισιτήρια της νότιας και της βόρειας… Πρέπει να σας θυμίσουμε ότι από την Κυριακή μέχρι και την Τετάρτη ο Χατζηλιασής με οδηγίες του προέδρου διατυμπάνιζε ότι η 27η Μαρτίου είναι η μέρα του ΑΠΟΕΛ και δεν θέλουμε golden boys και κυρίες που θέλουν να έρθουν στο γήπεδο για να δουν την Ρεάλ.

Η διοίκηση διαβεβαίωνε τον κόσμο αλλά και τα μμε ότι την Πέμπτη θα διέθετε σε προπώληση χιλιάδες εισιτήρια και θεωρούσε αβάσιμες τις ανησυχίες πολλών οπαδών μας.

Θεωρούμε σημαντικό το ιστορικό γιατί αποδεικνύει ότι δεν είναι το λάθος του Σαββάτου (προπώληση άνευ κριτηρίων μέσω internet) που δημιούργησε το χάος της Πέμπτης.

Αν ήταν αυτό τότε από την Κυριακή ή τη Δευτέρα ή την Τρίτη ή και την Τετάρτη θα έκαναν πισινή και δεν θα άφηναν τον εκπρόσωπο τύπου να κοροϊδεύει τον κόσμο.

Το πρόβλημα και ο λόγος που στο τέλος της ημέρας η προπώληση την Πέμπτη αφορούσε καμία τρακόσια εισιτήρια ήταν ότι έμειναν πίσω χιλιάδες εισιτήρια, προκειμένου να διοχετευτούν από τη διοίκηση σε κόσμο που τα ζητούσε και τα ζητά κατευθείαν από τον πρόεδρο και τους συνεργάτες του. Είναι κατανοητό να συμβαίνει αυτό και δεν υπάρχει κάποιος που μπορεί να πείσει ότι τα μέλη του δ.σ δεν πρέπει να πάρουν αρκετά εισιτήρια για να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους.

Στη συγκεκριμένη όμως περίπτωση είναι ξεκάθαρο ότι χάθηκε το μέτρο. Τα περί αυξημένων εισιτηρίων που απαιτεί η ΟΥΕΦΑ ή και η Ρεάλ είναι δικαιολογίες που βοηθούν τους ιδίους και τα μμε για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.

Αυτή είναι η πραγματικότητα και τα αίτια για τα όσα προσβλητικά και καταθλιπτικά είδαμε να εκτυλίσσονται την Πέμπτη στο ΓΣΠ. Προσβλητικά όχι για τον ΑΠΟΕΛ και τον κόσμο του αλλά για τη διοίκηση Ερωτοκρίτου.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!