Η ανάγκη για δυνατές προσωπικότητες

Η προετοιμασία για τη νέα χρονιά έχει ήδη αρχίσει με το ρόστερ να είναι συμπληρωμένο σε μεγάλο βαθμό και να απομένουν ακόμα δυο προσθήκες. Ο ΑΠΟΕΛ ετοιμάζεται για μια νέα χρονιά όπου οι στόχοι θα είναι και πάλι οι ίδιοι. Το ίδιο σημαντικοί, το ίδιο δύσκολοι και το ίδιο καθοριστικοί στην προσπάθεια μας για να δημιουργήσουμε μια παντοκρατορία στην Κύπρο και εδραίωση στα Ευρωπαϊκά σαλόνια.

Στην προσπάθεια αυτή καθοριστικό ρόλο θα παίξει η κουλτούρα που έχει χτιστεί τα τελευταία χρόνια και την οποία αντιλαμβάνονται άτομα όπως ο Μαντούκα. Ο ΑΠΟΕΛ μεγαλούργησε γιατί ήταν στελεχωμένο όχι απλά με καλούς ποδοσφαιριστές αλλά και με δυνατές προσωπικότητες.

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου μας θύμισε την παράμετρο αυτή με αφορμή την απόκτηση του Μακρίδη. Το αιτιολογικό της συγκεκριμένης απόφασης ήταν και γιατί «χρειαζόμαστε δυνατές προσωπικότητες, δυνατούς χαρακτήρες στον ΑΠΟΕΛ».

Με κάποιους οπαδούς μας να είναι έτοιμοι να κρεμάσουν τους πάντες σε περίπτωση αποτυχίας και ναι θεωρούν αποτυχία την μη πρόκριση στους ομίλους του Champions League, χρειάζονται παίκτες και προπονητές που να μπορούν να αντέξουν την πίεση.

Η πίεση για κατάκτηση του τέταρτου συνεχόμενου πρωταθλήματος αλλά και να γίνει αυτό παίζοντας ελκυστικό ποδόσφαιρο είναι μια άλλη πτυχή του γιατί ο Αρχάγγελος πρέπει να έχει άτομα με δυνατό χαρακτήρα!

Η ανάγκη αυτή έχει αναγνωριστεί από τους υπεύθυνους και αυτό είναι ίσως το πιο καθοριστικό για να βαδίσουμε στο σωστό δρόμο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!